Zomer weekend deals bij Vodafone

Zomer weekend deals bij Vodafone

Ben jij op dit moment één van de weinigen in Nederland die niet op vakantie is? En wordt het stiekem wel eens tijd voor een nieuwe smartphone? Dan heb je geluk! Vanaf nu starten de Zomer Weekend Deals van Vodafone en dat kan je aardig wat voordeel opleveren. Wil je weten wat de actie inhoudt? Lees dan gauw verder.

3 euro per maand korting en geen aansluitkosten!

Vodafone Weekend ZomerdealsVan 16 t/m 19 augustus betaal je op geen enkel abonnement bij Vodafone nog aansluitkosten. Daardoor bespaar je maar liefst 25 euro. Daarbovenop ontvang je 3 euro korting per maand op alle Red abonnementen. Dit geldt voor zowel een sim only als een abonnement in combinatie met een toestel. Daardoor betaal je nu geen 21 euro per maand voor een Red Essential abonnement, maar slechts 18 euro per maand. Wil je de nieuwste Samsung Galaxy S? Dan kan dit bij Vodafone dit weekend al voor 44 euro per maand. En dan ontvang je ook nog eens tot 150 euro retour op je vorige toestel.

Nog meer voordeel als je combineert

Heb je thuis toevallig ook nog een Ziggo abonnement voor je TV en Internet? Dan heb je helemaal mazzel. Je ontvangt dan namelijk ook nog eens een extra korting van 5 euro per maand doordat je Vodafone met Ziggo combineert. En dan wordt een betrouwbare provider als Vodafone ineens heel erg betaalbaar.

Meer weten over deze actie? Bekijk de speciale Vodafone Actiepagina.

Bekijk het laatste nieuws over Vodafone:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 10 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie