Dit zit er in de verpakking van de Nokia 8

Dit zit er in de verpakking van de Nokia 8

De Nokia 8 is vers van de pers maar het YouTube-kanaal Recombu heeft zijn handen al weten te leggen op een toestel. In een nieuwe video laat men zien hoe de Nokia 8 geleverd gaat worden en wat je erbij krijgt. Ben jij benieuwd geworden? Lees dan snel verder en bekijk de video.

De Nokia 8 is hét vlaggenschip van Nokia in 2017. Nadat HMD eerder dit jaar al de Nokia 3, 5 en 6 op de markt bracht vond men het ook tijd voor een echte high-end telefoon. Voor degenen die het niet weten: HMD is een Chinees bedrijf en brengt sinds enkele jaren telefoons uit onder de Nokia merknaam. Het bedrijf wil alle markten bedienen en de concurrentie aangaan met onder meer Samsung en HTC. De Nokia 8 lijkt hét ideale toestel te zijn om deze strijd te gaan leveren. De telefoon combineert namelijk goede specificaties, fraaie vormgeving, camera’s van het bedrijf Carl Zeiss met een indrukwekkend prijskaartje. Het toestel kent immers een adviesprijs van 599 euro. Dit is relatief goedkoop voor een high-end Android smartphone.

Dit zit in de verpakking

Maar wat krijg je voor dit prijskaartje? Onze vrienden van het YouTube-kanaal Recombu geven maar wat graag antwoord op deze bedrijf. Men heeft de handen weten te leggen op een Nokia 8 exemplaar en laat in een nieuwe video zien wat er allemaal in de doos zit. Men krijgt uiteraard het toestel zelf, in Polished Copper kleur welteverstaan. Naast het toestel vind je in de doos een oplader, opener voor het simkaartslot, headset en handleiding. Tevens tref je diverse opzetstukjes voor de headset aan, variërend in grootte. Met dit pakketje kun je direct aan de slag. De reacties op de toebehoren zijn hierbij wel wisselend. Tegenwoordig leveren veel fabrikanten immers veelal standaard bijvoorbeeld schermbeschermers of hoesjes mee. Helaas is dat bij de Nokia 8 niet het geval.

Over de Nokia 8

De Nokia 8 is een fraai vormgegeven telefoon met een 5.3 inch scherm. De resolutie is QHD, oftewel 1440 bij 2560 pixels. Het toestel kenmerkt zich door een stevig ontwerp met minimale bezels aan de zijkant van het scherm. Onder de motorkap wordt hij aangedreven door een Snapdragon 835 processor van Qualcomm. Deze geldt momenteel als dé beste processor beschikbaar. Hierbij krijgt het toestel ondersteuning van 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslag. De dual-camera aan de achterkant is gemaakt door het befaamde Carl Zeiss en staat garant voor waanzinnige fotokwaliteit. De selfie-camera aan de voorzijde huisvest hierbij een resolutie van 13 megapixels. De Nokia 8 is beschikbaar in diverse kleuren en kent een adviesprijs van 599 euro.

Bekijk het laatste nieuws over Nokia:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Reacties (4)
Annette schreef op 18 augustus 2017 om 20:10

Is van de Nokia 8 bekend of je het beeldscherm, net als bijvoorbeeld bij de Lumia 930 of de Nokia 6, ook goed met (fel) zon licht kan lezen?

Michel van 't Klaphek schreef op 19 augustus 2017 om 10:46

Hoi Anette!

Dankjewel voor uw vraag. Helaas hebben we de Nokia 8 zelf nog niet in onze handen gehad om het te kunnen testen. In de komende weken stromen de reviews echter gegarandeerd binnen en dan zal ook antwoord gegeven worden op uw vraag.
Ik hoop dat ik u zo verder heb kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Michel

Anton Mous schreef op 19 augustus 2017 om 11:15

Als ik nog even mag inhaken op wat mijn collega zegt: de Nokia 8 heeft een maximale schermhelderheid van 700 nits. Hoe hoger dit getal, des te minder last je hebt van reflectie. 700 nits is meer dan de gemiddelde smartphone. Alleen vlaggenschepen als de Galaxy S8 en iPhone 7 hebben een hogere schermhelderheid. Puur afgaand op de cijfers denk ik dat je het scherm prima kunt lezen als de zon zich laat zien. Maar zoals Michel zegt, en dat kan ik alleen maar beamen: de praktijk moet uitsluitsel geven. Hopelijk heb ik je hiermee je vraag beantwoord.

Met vriendelijke groet,

Anton

Elske schreef op 30 oktober 2017 om 13:00

Hallo
Ik sta op punt ne andere gsm te kopen .
Ik twijfel tussen Iphone 6s en de nokia 8
Wie kan mij zeggen de welke dat het best is

Meepraten? Geef hieronder je reactie