Dit zit er in de doos van de LG V30

Dit zit er in de doos van de LG V30

Wie dit jaar van plan is om een vlaggenschip Android telefoon uit te gaan zoeken, staat voor een lastige keuze. Het aanbod is immers zeer groot en daarnaast beginnen telefoons allemaal op elkaar te lijken. Het is daarom aan te raden om je zo goed mogelijk in te lezen. Bekijk bijvoorbeeld onderstaande video waarin de LG V30 wordt ge-unboxed.

De video is vandaag gepubliceerd op het YouTube-kanaal van PhoneArena.

De LG V30 kent een beetje een trage start. Daar waar het toestel al in augustus werd aangekondigd, ligt hij nog steeds niet bij ons in de winkels. Op overige plekken heeft men echter meer geluk en kun je de V30 al bemachtigen. Vandaag de dag beginnen vlaggenschepen steeds meer op elkaar te lijken, bijvoorbeeld qua afwezigheid van schermranden. Deze trend werd afgelopen maart ingezet toen Samsung de Galaxy S8 presenteerde. Dit toestel beschikt, zoals Samsung het zelf noemt, over een Infinity Display. Deze ontwerpkeuze kreeg navolging in de vorm van onder meer de LG Q6, Google Pixel 2 en Xiaomi Mi Mix 2. Ook de LG V30 beschikt over een dergelijk beeldscherm met vrijwel complete afwezigheid van schermranden. LG noemt het echter FullVision, en geen Infinity Display.

LG V30

Vlaggenschepen lijken steeds meer op elkaar

Naast het scherm worden ook vrijwel alle vlaggenschepen van vandaag de dag uitgerust met de Snapdragon 835 processor, de snelste en beste uit het assortiment van Qualcomm. Hierbij worden deze chips steevast vergezeld door 4 GB werkgeheugen en 64 GB interne opslag, zo ook de LG V30. Het is daarom aan te raden om je zo goed mogelijk in te lezen op welk toestel je wilt. Het kan derhalve helpen om zogenoemde unboxing-video’s te bekijken, in dit geval die van de LG V30. In de video zien we hoe de verpakking van de LG V30 eruitziet en welke accessoires erbij geleverd worden. Zodra de reviewer de doos openmaakt kijkt het toestel met diens gigantische beeldscherm je direct aan. Onder het toestel vind je onder meer handleidingen, een oplader, een USB-C-kabel en enkele schoonmaakdoekjes.

Het standaard pakketje

Bij dit exemplaar zitten geen B&O oordopjes bijgesloten. In enkele markten worden deze echter wel standaard bijgeleverd. Nederland behoort niet tot deze markten. Derhalve biedt de LG V30 vrijwel hetzelfde pakket aan accessoires als diens belangrijkste concurrenten. De LG V30 is momenteel nog niet verkrijgbaar in Nederland. Het kan daarom nog het geval zijn dat LG wél met een actie op de proppen komt. Eenzelfde scenario voltrok zich immers bij de LG G6, het vorige vlaggenschip van de Zuid-Koreanen. De LG V30 is leverbaar in de kleuren zilver en blauw en kost vermoedelijk 899 euro.

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Michel van 't Klaphek
Over de auteur: Michel van 't Klaphek

Sociaal geograaf en planoloog in opleiding. Had eigen webshops met tweedehands smartphones en tablets. Deze voorliefde voor tech is omgezet in de vele nieuwsberichten voor Telefoonabonnement.nl. Sportief, sociaal.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie