Zilver kleurig Galaxy Note 9 ook naar Nederland

Zilver kleurig Galaxy Note 9 ook naar Nederland

Er hing al enige tijd een gerucht in de markt dat Samsung de Samsung Galaxy Note 9 uitbrengt in de kleur zilver. De nieuwe kleur leek in eerste instantie alleen voor Amerika bedoelt. Nu blijkt dat de nieuwe kleuroptie naar dertig landen inclusief Nederland wordt verscheept.

De krachtige Samsung Galaxy Note 9 kun je in Nederland kopen in de kleuren blauw, zwart of paars. Daar komt binnenkort een luxe kleur bij. De zakelijke zilver kleuroptie wordt ook naar Nederland verscheept. Het luxe vlaggenschip is inmiddels al met een lichte korting te koop vanaf 959 euro.

Samsung Galaxy Note 9 zilver

Samsung Galaxy Note 9 in het zilver

Sinds enkele jaren lanceren smartphone fabrikanten hun vlaggenschepen met een beperkte hoeveelheid kleuropties. Na de lancering volgen er meer kleuren. De Samsung Galaxy Note 9 is op dit moment in drie kleuropties beschikbaar in Nederland. Daar komt een vierde kleuroptie bij. Samsung staat op het punt om de zilveren Samsung Galaxy Note 9 te lanceren. De speciale kleuroptie geeft het zakelijke toestel een nog zakelijkere look.

De Samsung Galaxy Note 9 in het zilver verschijnt net zoals de blauwe en zware Note in twee geheugen opties. Het toestel heeft een mega 6,4 inch AMOLED beeldscherm in een slanke behuizing. Binnen de waterdichte behuizing vind je de snelle Exynos 9810 processor van Samsung zelf. Je kunt kiezen uit 6 GB met 128 GB aan werkgeheugen of het snellere model met 8 GB aan werkgeheugen en 512 GB aan opslagruimte. Dankzij de mega 4.000 mAh accu ben je verzekert van een volle dag gebruik zonder opladen.

Beste dual camera

De Samsung Galaxy Note 9 beschikt naast de HTC U12+ over de beste dual hoofdcamera’s in de smartphone markt. De foto’s die je maakt met die toestel zien we schitterend uit. Dankzij de dual 12 megapixel camera’s en dual diafragma van de primaire camera schiet je eenvoudig de mooiste foto’s in normale omstandigheden of zelfs bij weinig licht. De nieuwe artificial intelligence helpt de camera’s bij instellingen en toont je eventuele foutjes in de foto’s. Je kunt dan ook snel weer een nieuwe foto maken zodat je die bijzondere momenten haarscherp bewaart.

Bron: MySmartprice

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie