Xiaomi Mi Mix 3 met uitschuifbare camera’s.

Xiaomi Mi Mix 3 met uitschuifbare camera’s.

Xiaomi staat op het punt om de Xiaomi Mi Mix 3 te lanceren. Een razend snel vlaggenschip toestel met enorm beeldscherm vrijwel zonder randen. De selfie camera kun je net zoals bij de Oppo Find X uit de behuizing schuiven.

De nieuwste generatie smartphone heeft een immens groot beeldscherm met slanke randen daar omheen zodat de telefoon compact blijft. Maar waar blijft de selfie camera dan? Dat zagen we voor het eerst bij de Vivo Nex en Oppo Find X. De nieuwste techniek zorgt ervoor dat de selfie camera uit de behuizing geschoven wordt. De nieuwe Xiaomi Mi Mix 3 volgt het voorbeeld van Oppo.

Xiaomi Mi Mix 3 uitschuifbaar

Xiaomi Mi Mix 3 met uitschuifbare camera’s

Net zoals de Oppo Find X biedt de Xiaomi Mi Mix 3 ook een mega groot beeldscherm dat de volledige voorkant inneemt. Een gelekte video van het vlaggenschip uit China toont het grote beeldscherm. In eerst instantie zie je totaal geen ruimte voor de selfie camera. De oplossing is een uitschuifbare lade waarin zich de camera’s bevinden. In de video zien we alleen de selfie camera. Waarschijnlijk heeft Xiaomi ook de hoofdcamera’s in het uitschuifbare deel geplaatst.

Xiaomi Mi Mix 3 met 5G

Naast de nieuwste camera technieken beschikt de opvolger van de Xiaomi Mi Mix 2S vermoedelijk over de eerste 5G modem binnen de smartphone markt. Daarmee is de Chinese fabrikant LG en Samsung voor in het maken van de eerste 5G smartphone.

We verwachten het krachtige toestel komende maand al. De processor is zeer waarschijnlijk de snelle Snapdragon 845 processor met de nieuwe X50 modem van Qualcomm voor 5G. De snelle processor wordt geholpen door 6 tot 8 GB aan werkgeheugen en we verwachten standaard 128 GB of meer aan opslag ruimte. Zeer waarschijnlijk heeft ook deze Xiaomi geen 3,5 mm koptelefoon ingang.

De hoofdcamera’s van de Xiaomi Mi Mix 3 zijn vergelijkbaar of beter als het duo in de Xiaomi Mi 8. Daar tref je een dual hoofdcamera bestaande uit twee 12 megapixel camera’s waarbij de primaire camera optisch gestabiliseerd is.

De prijs van de Xiaomi Mi Mix 3 ligt vermoedelijk lager dan de prijs voor de Oppo Find X. Het goedkope vlaggenschip is daarmee een modern alternatief voor de OnePlus 6.

Bekijk het laatste nieuws over Xiaomi:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie