Xiaomi Mi CC9 Pro met vijfvoudige hoofdcamera

Xiaomi Mi CC9 Pro met vijfvoudige hoofdcamera

Soms is meer gewoon beter en als je voor meer camera’s en meer megapixels wilt gaan?  Dan heeft Xiaomi echt iets voor jou. De Chinese fabrikant lanceert op 5 november de Xiaomi Mi CC9 Pro. Een krachtige mid-range smartphone met vijf camera’s waaronder de indrukwekkende 108 megapixel Samsung Isocell camera.

In het middensegment van de smartphone markt zien we steeds meer camera’s. Na de lancering van de Samsung Galaxy A7 en A9 heeft elk merk wel een of twee smartphones met drie hoofdcamera’s of meer. Tot op heden is het alleen Nokia die voor vijf koos met de Nokia 9. Op 5 november aanstaande komt er een tweede smartphone met vijf camera’s. De Xiaomi CC9 Pro is uitgerust met vijf hoofdcamera’s met indrukwekkende specs.

Xiaomi CC9 Pro vergelijken

Xiaomi CC9 Pro vijfvoudige camera telefoon

De Xiaomi CC9 Pro is de tweede smartphone met de indrukwekkende 108 megapixel hoofdcamera gemaakt door Samsung. Uit de teaser kunnen we opmaken dat het toestel een strak ontwerp heeft. De achterkant lijkt gemaakt van glas. Aan de zijkant zien we een uitsparing voor drie camera’s en afzonderlijk zijn nog twee camera’s geplaatst waarmee het totaal op vijf komt.

De Xiaomi CC9 Pro belooft een flinke mid-range smartphone te worden. Het toestel wordt aangedreven door de nieuwe Snapdragon 730G processor van Qualcomm. Daar verwachten wij 6 GB aan werkgeheugen bij en vermoedelijk zo’n 128 GB opslagruimte. De Snapdragon 730G is een speciale chip gemaakt voor gaming. Vandaar dat de Xiaomi nog een usp (unique selling point) heeft naast de flinke 108 megapixel camera, 30W fast charge. Hiermee wordt de 4.000 mAh accu in rap tempo weer opgeladen voor uren gaming plezier.

Camera setup Xiaomi CC9 Pro

De krachtige Xiaomi CC9 Pro zien we op 5 november aanstaande. Het toestel krijgt een indrukwekkende camera setup. Aan de voorkant verwachten we een 32 megapixel selfie camera. Hiermee maak je zeer gedetailleerde selfie foto’s. De achterzijde biedt ruimte voor vijf camera’s. De belangrijkste camera is een 108 megapixel ISOCELL camera van Samsung. Je maakt hiermee werkelijk schitterende foto’s. Alsof dat nog niet genoeg is krijgt de Xiaomi telefoon ook een camera met 5x zoom. De andere camera’s zijn nog niet duidelijk. Wij verwachten daarnaast een breedhoek camera, time of flight camera en misschien wel een macro lens.

Xiaomi CC9 Pro camera sample

Hoe dan ook, de Xiaomi CC9 Pro wordt een van de meest veelzijdige camera telefoons van 2019. Helaas is het onduidelijk of deze camera krachtpatser ook naar Nederland wordt verscheept. De belangrijkste middenklasser van Xiaomi in Nederland is de aantrekkelijke Xiaomi Mi 9T.

Via: China-Gadget

Bekijk het laatste nieuws over Xiaomi:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie