Wiko presenteert vijf nieuwe smartphones

Wiko presenteert vijf nieuwe smartphones

Natuurlijk mag de fabrikant Wiko ook niet ontbreken tijdens de nieuwe introducties van het Mobile World Congress. Tijdens een persconferentie op maandag 27 februari hebben ze dan ook hun complete line up aan nieuwe smartphones gepresenteerd. Een vijftal verschillende smartphones, genaamd Wiko Wim, Wiko Wim Lite, Wiko Upulse, Wiko Upulse Lite en Wiko Sunny Max zullen ook in ons land worden uitgebracht. Een grote hoeveelheid nieuwe smartphones met verrassende prestaties.

Wiko WIM en Wiko WIM Lite

De WIM-serie is een geheel nieuwe serie smartphones van Wiko. De Wim en Wim Lite zijn beide kwalitatieve smartphones, voor een betaalbare prijs. Wiko legt de nadruk bij deze nieuwe smartphones vooral op de gebruiksvriendelijkheid. Om tot het beste gebruiksgemak te komen werkt Wiko nauw samen met verschillende experts op dit vak. Voor de productie van de WIM heeft Wiko bijvoorbeeld samen gewerkt met de fabrikanten Qualcomm, DxO en Vidhance. De Wiko Wim beschikt over een kwalitatieve dubbele camera met beide 13 megapixels. Hierdoor maak je perfecte foto’s. Ook in het donker. De belangrijkste kenmerken van de Wiko WIM hebben we hieronder voor je op een rij gezet:

 • HD-Amoled scherm met een formaat van 5.5 inch
 • Metalen behuizing
 • Krachtige processor (Qualcomm Snapdragon 626)
 • Razendsnel internet mogelijk met 4G (LTE cat.6)
 • Max. 64 GB opslag en uitbreidbaar met microSD.
 • Batterij met lange accuduur dankzij 3200 mAh.

De WIM Lite beschikt over vrijwel dezelfde kenmerken, maar heeft een kleiner scherm.

Wiko Upulse en Wiko Upulse Lite

En dan komen we bij de Wiko Upulse en Upulse Lite. Dit zijn de nieuwste generatie uit de Wiko U-serie. De smartphones zijn modern, slank en gemaakt van een metalen behuizing. De Upulse beschikt over een reusachtig 5,5 inch HD scherm, maar dat is niet het belangrijkste. De grootste voordelen van de Wiko Upulse zitten hem in de kwaliteit van de camera en het indrukwekkende geluid. Bij de Upulse is vooral veel aandacht geschonken aan de multi-media beleving die het toestel je moet geven. De smartphones zijn beschikbaar in verschillende kleuren, namelijk antraciet, zilver of roségoud en worden voorzien van een geborstelde metalen afwerking.

Het grote verschil van de Upulse Lite zit hem in het prijskaartje, een iets kleiner scherm (5.2 inch) en een mindere camera. Overigens beschikt de Upulse Lite nog altijd over een 8 megapixels front camera waardoor hij geschikt is voor het maken van selfies.

De Wiko Upulse Lite is verkrijgbaar in dezelfde kleuren: antraciet, zilver en roségoud.

Wiko Sunny MAX

En als laatste: de Sunny MAX. Een nieuwe toevoeging in de Sunny-serie. De Wiko Sunny Max is vooral interessant vanwege de capaciteit van de accu. Wiko beweert dat de accu van de Sunny Max in staat is om bij continu gebruik twee volle dagen mee te gaan. Handig voor als je bijvoorbeeld op vakantie bent. Met de accu van de Sunny Max moet je 15 uur achter elkaar kunnen bellen op 3G en zelfs 25 uur op 2G. Daarnaast heeft het toestel een standby-tijd van 491 uur. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste kenmerken op een rij:

 • 4″ display
 • Hoge capaciteit accu (2500 mAh)
 • 5 megapixels camera
 • 1200 Mhz Quad core processor
 • DUAL Sim functionaliteit
 • Beschikbaar in kleuren: zilver, goud, navy blauw en antraciet.
Bekijk het laatste nieuws over Wiko:
René Dekker
Over de auteur: René Dekker

Mede-oprichter van Telefoonabonnement.nl. Al 10 jaar telecomspecialist. Verantwoordelijk voor de content en redactie. Passie voor online. Diehard Apple-fan. Houdt van gadgets, en zijn katten. Favoriete papa van Joris.

Neem gerust contact op:      rene@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie