Werkelijk alles over de Huawei Mate 20 Pro

Werkelijk alles over de Huawei Mate 20 Pro

In de afgelopen weken is werkelijk alles dat je maar wilt weten over de Huawei Mate 20 Pro al gelekt. De formaliteit resteert nog. Check hier alle informatie over de beste camera smartphone in spee.

Huawei staat op het punt om de beste camera smartphone van dit moment te lanceren, de Huawei Mate 20 Pro. Na de Huawei P20 Pro verschijnt deze maand het grote Mate vlaggenschip. Een indrukwekkende telefoon met prachtig groot OLED beeldscherm en een notch. Aan de achterkant schittert een vierkante cameraheuvel met wel drie hoofdcamera’s en binnen het krachtige toestel vind je de snelste Android processor van dit moment, de Kirin 980.

Huawei Mate 20 Pro design

Alles over het vlaggenschip is inmiddels al gelekt. De smartphone krijgt een groot 6,3 inch OLED beeldscherm met een hoge resolutie. Zoals je in de onderstaande renders kunt zien is de notch in het beeldscherm breder dan dat van de Huawei P20. Lekker Roland Quandt heeft de onderstaande beelden op de kop getikt. Hiermee is het ontwerp van de Huawei Mate 20 Pro en de beschikbare versies geen geheim meer. De achterkant heeft een strak ontwerp zonder vingerafdrukscanner. Die ligt achter het grote beeldscherm. Net zoals vorige jaren is Leica de bekende partner als het gaat om de camera’s en dat wordt ook duidelijk op het vlaggenschip vermeld.

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro

Huawei en Leica hebben de drie hoofdcamera’s van de Huawei P20 Pro op verschillende vlakken verbeterd en in een andere positie geplaatst voor de Huawei Mate 20 Pro. We verwachten dan ook dat deze Huawei telefoon nog mooiere foto’s maakt.

Huawei Mate 20 Pro specificaties

Naast het ontwerp lekt er verschillende specificaties van het vlaggenschip. Dankzij Twitteraar Time weten we dat de Mate 20 Pro wordt aangedreven door de Kirin 980 processor en dat deze geklokt is op maximaal 2,5 GHz. De single core prestaties van de krachtbron zijn 60 procent beter dan die van de Kirin 970 en 45 procent beter op basis van multi core. Ook de GPU is sneller geworden en die presteert 40 procent beter dan de GPU in de Huawei P20 Pro. Het vlaggenschip heeft stereo speakers en je kunt de Huawei Mate 20 Pro met je stem veilig ontgrendelen.

Naast een mega 4.200 mAh accu laadt je het nieuwe vlaggenschip ook in rap tempo op. Binnen 30 minuten is de accu al met 70 procent gevuld.

Huawei presenteert de Huawei Mate 20 Pro op 16 oktober

 

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie