Welke iPhone kopen? Oudere of nieuwe iPhone 11

Welke iPhone kopen? Oudere of nieuwe iPhone 11

Het is eind 2019 en je wilt een nieuwe iPhone kopen. Waar moet je op letten en welke iPhone is slim? Wil je de nieuwste technieken? Of wil je juist de goedkoopste Apple iPhone kopen. Vind je een BKR registratie geen probleem of juist wel? Lees hier over de Apple iPhone modellen. We geven je tips en trucs voor jee voordeligste iPhone abonnement.

Apple is één van de grootste smartphone merken in de wereld. Het merk heeft zijn eigen besturingssysteem iOS en dat is zeer gebruiksvriendelijk. Veel Apple fans hebben ook andere apparaten van Apple en die communiceren erg eenvoudig met elkaar, wel zo fijn. Ieder jaar verschijnen er nieuwe iPhone en in 2019 zijn we aangekomen bij de iPhone 11. Wil je een Apple kopen dan hoef je echt niet de nieuwste te nemen want de oudere modellen worden jarenlang ondersteunt. Toch is het niet zo duur als je denkt om een nieuwe iPhone te kopen. Wij nemen je mee in wat tips en trucs voor het kopen van een goedkope iPhone.

iPhone 11 de nieuwe iPhones uit 2019

Na enkele jaren van iPhone namen voorzien van Romeinse nummers is het weer tijd voor numerieke modellen. De iPhone XR is opgevolgd door de iPhone 11 en de iPhone Xs heeft de iPhone 11 Pro als vervanger. Daarmee zijn de namen voor de nieuwste iPhones weer simpel en overzichtelijk. De nieuwe Apple iPhone lichting heeft meer camera’s, is sneller en een langere accuduur.

Alles over de goedkope iPhone 11

De goedkope iPhone in 2019 is de iPhone 11. Het toestel is een flinke upgrade ten opzichte van de XR. Aan de voorkant zie je niet zoveel verschil maar aan de achterkant des te meer. Daar ligt een flinke vierkante cameraheuvel met wel twee hoofdcamera’s. De iPhone 11 is nu meer waterdicht dan de XR en je kunt het toestel gerust in een plas water laten vallen. Die plas mag niet dieper zijn dan 2 meter en je moet je iPhone wel binnen 30 minuten redden. Ook binnen de behuizing vind je grote veranderingen. Daar ligt de snelle A13 Bionic processor met 4 GB aan werkgeheugen en ruim keuze uit opslagruimte.

iPhone 11 kleuren abonnement

De camera’s zijn verbeterd. Je maakt de mooiste selfie foto’s met de nieuwe 12 megapixel front camera. Die camera wordt geholpen door de Face ID sensoren bij Bokeh effecten. Aan de achterzijde tref je een 12 megapixel camera in combinatie met 12 megapixel breedhoek camera. Dit duo zorgt voor schitterende foto’s en nu kun je met de goedkope iPhone ook bokeh effecten krijgen bij objecten. De iPhone XR deed dit alleen bij mensen.

Alles over de premium iPhone 11 Pro en 11 Pro Max

De luxe iPhone 11 Pro heeft een nog scherper 5,8 inch XDR Retina beeldscherm in een ultra slanke behuizing. In de notch van het scherm vind je dezelfde 10 megapixel selfie camera met Face ID als in de gewone 11. Het grootste verschil is zichtbaar aan de achterkant. Daar prijken drie 12 megapixel hoofdcamera’s die bij de absolute top van de markt behoren. Je maakt in iedere situatie prachtige foto’s met dit drietal. Je kunt inzoomen tot 10x en ook nog eens uitzoomen met de nieuwe breedhoek camera. De iPhone 11 Pro heeft dezelfde processor met werkgeheugen als zijn goedkopere broertje. De behuizing is echter nog meer waterdicht. De Pro kan zonder problemen tot 4 meter diepte onder water voor 30 minuten lang, IP68.

iPhone 11 Pro kleuren

Het grootste toestel uit de nieuwe iPhone lijn is de iPhone 11 Pro Max. De specificaties van deze krachtige Apple telefoon zijn op grote lijnen gelijk aan zijn kleinere broer. Dit toestel heeft echter een haarscherp 6,5 inch Retina beeldscherm en een flinkere accu. De accuduur is daarmee ook net wat beter.

Goedkoper iPhone kopen in 2019

Je hoeft echt niet de hoofdprijs te betalen als je een nieuwe iPhone wilt kopen waarmee je nog jaren vooruit kunt. De Amerikaanse fabrikant heeft namelijk twee aantrekkelijke alternatieven, de iPhone 8 en iPhone XR. Je kunt de iPhone XR nu al kopen vanaf 649 euro (afhankelijk van kleur). De iPhone 8 ligt al in je handen voor vanaf 489 euro. Eventueel kun je gaan voor de iPhone 8 Plus vanaf 639 euro. Echter raden wij dit af. Want de XR heeft veel meer voordelen dan de 8 Plus. Zowel de XR als de 8 zijn een flinke upgrade ten opzichte van je huidige iPhone 6 of 6s en zelfs de 7. Je kunt er nog jaren mee vooruit en merkt echt een groot verschil in snelheid en foto kwaliteit.

Waar moet je op inleveren als je deze goedkope iPhones koopt? De iPhone XR en iPhone 8 zijn ouder dan de nieuwe iPhones. Daarmee is de ondersteuning iets korter. Al loop je hier niet snel tegen problemen aan. Want de gemiddelde gebruiker doet slechts twee jaar met zijn of haar telefoon. Beide toestellen zijn daarnaast iets langzamer dan de iPhone 11 lichting. Ook hier merkt de gemiddelde gebruiker nauwelijks iets van. Helemaal als je de iPhone XR kiest. Dan is er nog het beeldscherm. De iPhone 8 heeft een relatief klein beeldscherm ten opzichte van de andere iPhones. Daar tegenover staat dan weer een meer compacte behuizing en lagere prijs.

iPhone XR kleuren

iPhone XR kopen zonder BKR kopen bij KPN

Wil je de nieuwste iPhone XR kopen zonder BKR? Dan heeft KPN een uitmuntende deal. De premium provider heeft een 20 GB abonnement voor twee jaar voor 39 euro inclusief iPhone XR en exclusief BKR. Je betaalt vooraf slechts 144 euro en hebt geen registratie bij het BKR in Tiel. De premium telecom aanbieder is hiermee goedkoper dan de concurrentie.

Black Friday beste moment om je iPhone 11 te kopen

Morgen is het Black Friday en dat is het perfecte moment om je nieuwe iPhone te kopen. Eigenlijk zijn alle Apple iPhones die dag goedkoper aan te schaffen. Want providers zoals Tele2, Vodafone en KPN hebben aantrekkelijke kortingen. Neem daar bovenop de kortingen die je kunt krijgen bij webwinkels zoals BelSimpel, MediaMarkt en Mobiel.nl en je krijgt een aantrekkelijk aanbod. Check alle Black Friday deals hier.

Bekijk het laatste nieuws over Apple:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie