Waterdruppel notch vermoedelijk ook bij de Moto G7

Waterdruppel notch vermoedelijk ook bij de Moto G7

Na de iPhone X notch zien we steeds meer telefoons met een waterdruppel notch. De notch is hierdoor slanker en daardoor neemt het beeldscherm nog meer van de voorkant in.

Er zijn al verschillende smartphone fabrikanten die gebruik hebben gemaakt van de druppelvormige notch. Vermoedelijk zien we een van de Huawei Mate 20 vlaggenschepen met dit beeldscherm type en eerder dit jaar presenteerde Oppo de nieuwe Oppo R17 met druppelvormige notch. Ontwerper Waqar Khan verwacht ook de Motorola meegaat in deze trend en geeft ons zijn visie van de aankomende Motorola Moto G7.

Motorola Moto G7 render

Motorola Moto G7 met waterdruppel notch

De opvolger van de Motorola Moto G6 komt er aan. Het is nog onduidelijk of Motorola dit jaar ook voor een Moto G6S kiest of gaat voor de Motorola Moto G7. Volgens Khan komt de Motorola Moto G7 er in ieder geval aan. Hij verwacht dat het mid-rang toestel een aantrekkelijk ontwerp heeft. De behuizing heeft veel overeenkomsten met die van de Motorola Moto X4. De zijkanten lopen in een boog over in het frame. In de flinke cameraheuvel tref je twee hoofdcamera’s. De voorkant van het toestel heeft een groot beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant bedekt. Bovenin zien we geen normale notch, maar een druppelvormige notch. Die compacte notch biedt ruimte voor de selfie camera en speaker. Het voordeel van deze notch is dat je nog meer beeldscherm overhoudt voor notificaties.

Vermoedelijke specificaties Motorola Moto G7

De opvolger van de Motorola Moto G6 en G6 Plus wordt een krachtige mid-range telefoon met goede specificaties tegen een aantrekkelijke prijs. De Moto G7 is waarschijnlijk op alle gebieden een upgrade van de Moto G6. Dat betekent een groot Full HD+ beeldscherm en krachtige Snapdragon 400 processor en Snapdragon 600 voor de G7 Plus. We verwachten minstens 4 GB aan werkgeheugen.

Motorola Moto G6

Het huidige Moto G6 mid-rang toestel biedt een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. De snelle smartphone heeft een groot 5,7 inch Full HD+ beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt. Binnen de luxe behuizing vind je een Snapdragon 450 processor met 3 tot 4 GB aan werkgeheugen. De camera’s van de smartphone bestaan uit een 12 megapixel lens en 5 megapixel diepte lens. Selfies maak je met een 8 megapixel front camera.

De Motorola Moto G6 is te koop vanaf 223 euro. We verwachten de Motorola Moto G7 pas in het begin van 2019.

Bekijk het laatste nieuws over Motorola:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie