Waarom is de Galaxy Note 9 de ultieme gaming telefoon?

Waarom is de Galaxy Note 9 de ultieme gaming telefoon?

Gaming telefoons zijn hot! Steeds meer fabrikanten maken speciale gaming telefoons en dat is niet vreemd. Echte gamers zoeken natuurlijk naar het beste van het beste om net dat ene streepje voor te hebben op hun mede gamers. Samsung legt uit waarom je voor de ultieme gaming ervaring bij de Samsung Galaxy Note 9 moet zijn.

Wat maakt de Samsung Galaxy Note 9 nou een ultieme gaming machine? Samsung legt dit graag uit aan de hand van de belangrijkste features en slimme software van het vlaggenschip. Het toestel is de beste gaming smartphone omdat het de meest krachtige Samsung ooit is, beschikt over het beste beeldscherm in de branche en ook nog een mega 4.000 mAh accu heeft.

Samsung Galaxy Note 9 gaming telefoon

Dit maakt de Samsung Galaxy Note 9 de ultieme gaming telefoon

De populairste mobiele spellen plaatsen de spelers in een enorme wereld en bieden meeslepende gebeurtenissen. Je begrijpt dat die games belastend zijn voor de processor. Die processor moeten niet alleen snel zijn en veel geheugen hebben, maar ook goed gekoeld zodat je voor lange tijd optimaal kunt gamen. Je wilt natuurlijk niet dat het spel uitvalt tijdens dat episch gevecht waarbij je op het punt staat om je topscore te verbeteren. Niets is zo frustrerend dan dat je smartphone het zwaar heeft en net wat trager reageert of er zelfs mee kapt op zo’n moment. Met de Samsung Galaxy Note 9 gaat je dat niet gebeuren.

De krachtige Galaxy Note 9 is geoptimaliseerd voor zware taken en games. De smartphone is uitgerust met de meest geavanceerde 10 nanometer processor van dit moment, de Exynos 9810. Het vlaggenschip levert daardoor 33 tot 23 procent betere prestaties dan de snelle Galaxy Note 8. Daarnaast is de krachtigste Samsung ooit beschikbaar met 6 GB of 8 GB aan werkgeheugen. Zo heb je meer dan voldoende werkgeheugen om iedere game soepel te laten lopen en ben je net dat stapje voor op je tegenstander.

De Samsung Galaxy Note 9 biedt nog een stapje meer. Want dit krachtige toestel is uitgerust met een mega 4.000 accu. De accuduur van een Samsung telefoon was nog nooit zo lang en dat geeft je nog meer voordeel tijdens het gamen.

Koele smartphone

Een van de grootste ergernissen van smartphone gamers is dat het toestel warm wordt en de prestaties verminderen. Samsung heeft dit voorzien en de Galaxy Note 9 beschikt over een slimme kunstmatig intelligentie (AI) dat de prestaties automatisch aanpast zodat de smartphone niet oververhit raakt. Deze ondersteuning levert tot 40 procent meer stabiliteit tijdens het gamen. Er is meer, want binnen de Samsung Galaxy Note 9 vind je een speciaal koelsysteem dat sneller en efficiënter is dan eerdere generaties. Het nieuwe koelsysteem zorgt ervoor dat het vlaggenschip koel blijft tijdens lange gamesessies.

Samsung Galaxy Note 9 manual

Ultieme controle tijdens gamen

Smartphones zorgen voor afleidingen en tijdens die intense spellen wil je opperste concentratie. De Game Launcher van de Samsung Galaxy Note 9 biedt je de ultieme controle over alles wat binnen komt tijdens het gamen. Jij bepaalt of meldingen getoond worden of juist niet. Je kunt zelfs tijdens het gamen je vrienden appen dat je iets later komt. De Game Launcher van Samsung geeft je een groot aantal innovatieve tools. Samsung Galaxy Note 9 gebruikers kunnen ook eenvoudig hun gameplay online delen door screenshot- en video-opnames.

Check deze Note 9 tutorial over hoe je de in game berichten instelt.

Stereo geluid

De speakers van de Samsung Galaxy Note 9 geven het vlaggenschip nog een streepje voor op de concurrentie. Dankzij de AKG stereo luidsprekers blaast toestel rijke geluiden naar je toe en biedt daarmee een meeslepende game-ervaring.

Galaxy Note 9 AKG geluid

Bron: Samsung

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie