Vroege blik op de Samsung Galaxy S10

Vroege blik op de Samsung Galaxy S10

Voordat een smartphone gelanceerd wordt zijn er verschillende ontwerpers die op basis van lekken een render maken van het toestel. Op die manier krijgen we een goed inzicht in het aankomende toestel. Concept Creator heeft de Samsung Galaxy S10 alvast voor ons in beeld gebracht voor een vroege blik op de Galaxy S10.

De Samsung Galaxy S10 belooft een indrukwekkende camera telefoon te worden. Met de Samsung Galaxy Note 9 wist Samsung al indruk te maken, moet je nagaan van de Koreaanse fabrikant met drie camera’s kan. Het jubileum model van de Galaxy’s verschijnt waarschijnlijk in drie modellen. Concept Creator heeft er voor ons twee uitgewerkt. In zijn bespreking van de aankomende Galaxy neemt Concept Creator ons mee in zijn verwachtingen over het aankomende vlaggenschip. De beelden zijn gemaakt op basis van Samsung Galaxy S10 lekken, S10 nieuws en verwachtingen. Check de gehele video met alle Galaxy S10 beelden via de link onderaan.

Samsung Galaxy S10 Concept Creator

Ontwerp Samsung Galaxy S10

Het ontwerp van de Samsung Galaxy S10 heeft overeenkomsten met zijn voorgangers. Op verschillende vlakken is het ontwerp echter strakker dan ooit. De randen rondom het grote beeldscherm zijn nog slanker dan die van de Galaxy S9. Dankzij het gebruik van een vingerafdrukscanner in het Super AMOLED beeldscherm net als bij de Huawei Mate 20 Pro is de achterkant mooier vormgegeven. Daar zien we alleen de dual camera of drievoudige camera en de camera sensoren. De behuizing is gemaakt van sterk glas en loopt in een edge over in het sterke metalen frame. Concept Creator verwacht dat Samsung vanaf het begin meer kleur opties geeft zoals rood, blauw, grijs en zelfs groen.

Samsung Galaxy S10 AMOLED screen

Samsung Galaxy S10 specificaties

De specificaties van het tiende Galaxy S vlaggenschip van Samsung zijn natuurlijk nog lang niet bekend. Wel zijn er bepaalde specs meer dan logisch. Zo krijgt het toestel een groot Super AMOLED beeldscherm. Er zijn verschillende groottes genoemd, en voor de Samsung Galaxy S10 Plus mag je rekenen op meer dan 6,4 inch. De randen rondom het scherm zijn nog slanker en daardoor verwachten we een nog hogere aspect ratio dan 18,5:9. De krachtbron van het vlaggenschip is de nieuwste Snapdragon 800, waarschijnlijk Snapdragon 855 genaamd. In Europa gebruikt Samsung altijd haar eigen Exynos processors uit de 9 serie. Beide processors verwachten we aan het begin van 2019. Hoe dan ook er ligt een 7nm processor achter het prachtige scherm.

Samsung Galaxy S10 camera’s

Er verschijnen vermoedelijk drie modellen met oplopend aantal camera’s. Het grootste vlaggenschip krijgt er drie. De primaire camera vinden we terug in alle drie de Galaxy S10 telefoons. Je mag rekenen op een 12 megapixel camera met dubbele diafragma. Daarnaast vind je een telelens en bij het premium model ook nog een breedhoek lens.

Samsung Galaxy S10 normal

Samsung Galaxy S10 drievoudige camera

De Samsung Galaxy S10 is nog in ontwikkeling. Het jubileum model wordt rond het Mobile World Congress 2019 in Barcelona gepresenteerd.

Bron: Concept Creator

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie