Voorkant OnePlus 6 gelekt met DxO Mark info

Voorkant OnePlus 6 gelekt met DxO Mark info

Vorige maand toonde Carl Pei, de CEO van OnePlus, al een stukje voorkant van de OnePlus 6. Het laatste lek bevestigd dat het vlaggenschip op de Oppo R15 lijkt en ook voorzien is van een inkeping in het beeldscherm.

Sinds de iPhone X lancering verschijnen er steeds meer smartphones met een inkeping (notch). Het zorgt ervoor dat het beeldscherm nog meer van de voorkant inneemt en de randen rondom de beeldschermen zijn super slank. De gelekte OnePlus 6 voorkant toont een notch en bevestigd het grote edge-to-edge beeldscherm. Opvallend is de vermelding van DxO Mark naast de smartphone. Zal het vlaggenschip tijdens de lancering hoog eindigen bij de populaire camera testsite?

OnePlus 6 voorkant

Oppo R15De CEO van OnePlus heeft de eerste officiële beelden al laten zien van de aankomende OnePlus 6. Vandaag vinden we een nieuwe afbeelding van het toestel via Weibo. De smartphone heeft veel weg van de onlangs gepresenteerde OPPO R15 aan de voorkant. Niet vreemd natuurlijk aangezien beide ondernemingen dochters zijn van BBK Electronics een grote Chinese smartphone fabrikant. De afbeelding is op Weibo voorzien van een logo van DxO Mark. DxO Mark is een populaire test website voor camera’s en die wordt nu veel gebruikt door smartphone fabrikanten. Samsung liet de Samsung Galaxy S9 Plus al voor de lancering testen en ook Huawei toonde de uitstekende fotocapaciteiten van de nieuwe Huawei P20 en P20 Pro via DxO Mark. Het opvallende aan de DxO Mark melding zijn drie vraagtekens waardoor je een score van 100 of meer mag verwachten.

In de onderstaande afbeelding kun je de volledige voorkant van de OnePlus 6 zien. Een groot deel van het beeldscherm wordt ingenomen door het grote beeldscherm met notch. Daarin vind je de speaker, notificatie LED en natuurlijk de selfie camera. Mocht je niet van een notch houden, dan levert OnePlus een uitstekende optie, een modus waarbij de notch verdwijnt. De lancering van de OnePlus 6 zal niet lang op zich laten wachten, want de tekst onder het toestel luidt “Zie je snel.

OnePlus 6 front

OnePlus 6

Net zoals voorgaande jaren zal de OnePlus 6 een goedkoop alternatief worden voor de huidige premium smartphones. Het merk maakt al jaren uitstekende vlaggenschepen met de laatste Snapdragon 800 processors. De prijs van een OnePlus vlaggenschip ligt vaak honderden euro’s onder die van een premium toestel.

De OnePlus verwachten we met een groot 6 inch AMOLED beeldscherm en een Snapdragon 845 processor van Qualcomm. De krachtige octa core is beschikbaar in verschillende geheugen versies: 8 GB met 256 GB, 6 GB met 64 GB en een 6 GB versie met 128 GB aan opslag. De prijzen variëren van 3299 tot 4399 yuan. Omgerekend in euro’s moet je denken aan 426 euro tot 569 euro.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie