Voordelige Xiaomi Pocophone F1 met Snapdragon 845

Voordelige Xiaomi Pocophone F1 met Snapdragon 845

Er is weer een betaalbaar vlaggenschip met de snelle Snapdragon 845 op weg naar Europa, de Xiaomi Pocophone F1. Het ontwerp van dit mysterieuze toestel is tot nu toe onbekend gebleven maar nu zien we ook de afbeeldingen samen met specs van het budget vlaggenschip.

Xiaomi heeft dit jaar verschillende budget vlaggenschepen gelanceerd. Als eerste werd de Xiaomi Mi Mix 2S gepresenteerd en daarna de Xiaomi Mi 8. Beide krachtige vlaggenschepen met dual camera’s en natuurlijk de Snapdragon 845 processor. De aankomende Xiaomi Pocophone F1 wordt opnieuw aangedreven door de Snapdragon 845. De smartphone heeft een groot beeldscherm met notch en twee krachtige camera’s. Dankzij 3D gezichtsontgrendeling krijg je met een blik op de telefoon toegang tot al je gegevens. Het toestel wordt vermoedelijk de voordeligste Snapdragon 845 aangedreven telefoon die je kunt vinden in Nederland.

Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1

De Xiaomi Pocophone F1 gaat mee in de meeste smartphone trends van nu. Het toestel heeft een groot beeldscherm met slanke randen daar omheen en natuurlijk de populaire notch. In die notch vind je de sensoren voor de gezichtsontgrendeling en een flinke 20 megapixel front camera. De krachtbron van het toestel is de snelle Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Deze octa core processor is maximaal geklokt op 2,8 GHz en krijgt 6 GB aan werkgeheugen. De Pocophone is vloeistof gekoeld waardoor de telefoon minder snel warm wordt tijdens intensief gebruik. Een ideaal toestel voor gaming dus.

Naast het slimme koelsysteem heeft Xiaomi de telefoon uitgerust met een flinke batterij van 4.000 mAh met Quick Charge 3. luidsprekerroosters, USB-C-connector en een positie van 3,5 mm audio-aansluiting aan de bovenkant. Aan de achterkant van het toestel vind je twee AI camera’s met dual pixel autofocus.

Xiaomi Pocophone F1

Budget vlaggenschepen

Xiaomi is een van de meest bekende smartphone merken in China. Het merk richt zich op de budget markt en maakt voortreffelijke budget vlaggenschepen. De toestellen zijn vergelijkbaar met die van OnePlus. De Xiaomi Pocophone F1 is dan ook een prima alternatief voor de OnePlus 6 of de Huawei P20.

Xiaomi Pocophone F1

Bekijk het laatste nieuws over Xiaomi:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie