Volgend jaar kun je een Land Rover Phone kopen

Volgend jaar kun je een Land Rover Phone kopen

Luxe, snelheid en robuust, dat is waar je aan denkt bij het horen van de naam Land Rover. Die naam kom je vanaf 2017 niet alleen op de weg tegen, maar ook in de wereld van de smartphones.

De luxe terreinwagen fabrikant maakte deze week bekend dat zij een samenwerking zijn aangegaan met de Bullitt Group. Bullitt gaat enkele smartphones en accessoires onder de naam Land Rover vervaardigen. De Bullitt Group is een snel groeiende particuliere technologie ondernemingen in Engeland. Het is smartphone fabrikant van ruige en stoere smartphones. Je kunt het bedrijf bijvoorbeeld kennen van de Caterpillar P60 smartphone.

Cat S60

Land Rover in de Smartphone wereld

Beide bedrijven willen onder de naam Land Rover Phones een portfolio van baanbrekende mobiele apparaten en accessoires maken die passen bij het stoere automerk. Het is geen onverwachte partnerschap als je kijkt naar het portfolio van het consumentenelektronica bedrijf Bullitt Group. De smartphone range zal beschikken over apps en technologieën voor de liefhebbers van terreinwagens en outdoor avonturen. Het gebeurt niet regelmatig dat een autofabrikanten zijn naam leent aan een smartphone. Autofabrikanten kiezen eerder voor minder een opvallende samenwerking zoals Bentley en het luxemerk Vertu-technologie. Lindsay Weaver, directeur van de Licensing en merkartikelen bij Jaguar Land Rover, zegt het volgende in het persbericht over de samenwerking met de Bullitt Group: “Integratie van de iconische Land Rover design en innovatieve technologie in de sector van de mobiele telefoon met Bullitt Group presenteert een spannende uitdaging en een fantastische kans om het merk mee te nemen in een nieuwe dimensie.

Hoge verwachtingen van de Land Rover telefoons

Met de techniek van de Bullitt Group mogen we zeer innovatieve mobiele apparaten verwachten van de mobiele Land Rover apparaten. De groep lanceerde met de CAT P60 al het eerste toestel met een geïntegreerde thermische camera. Daarnaast maakt het bedrijf onder meerdere namen IP67 certificeerde smartphones. IP67 wil zeggen dat het toestel stof en waterdicht is. Bekende merken als Samsung en LG leveren ook dergelijke toestellen. Neem bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7. Kwaliteiten en features die je zeker verwacht bij een stoer en robuust merk als Land Rover. Het lijkt ons een waanzinnig mooie team-up en wij kunnen niet wachten toch 2017, wanneer de eerste Land Rover smartphone het licht ziet!

Telefoonabonnementen houdt je op de hoogte van alle stoere smartphones.

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie