Vodafone’s speciale Red Bull Samsung Galaxy S9 / S9+

Vodafone’s speciale Red Bull Samsung Galaxy S9 / S9+

Formule 1 fans worden op hun wenken bediend door Vodafone en Samsung. Het tweetal lanceert deze week de exclusief Red Bull Ring pack voor de Samsung Galaxy S9 en S9+. Een unieke smart cover in Grand Prix style! Hiermee tover je een ‘gewone’ Galaxy S9 om tot ware Formule 1 Red Bull smartphone en informatie bron.

Met een bijzondere samenwerking tussen Samsung, Red Bull en Vodafone krijgen F1 fans een unieke kijk achter de Grand Prix schermen. Vodafone biedt vanaf nu een speciale Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition. Het pakket geeft je de Galaxy S9 of Galaxy S9+ met daarbij een slimme cover. Dankzij NFC tovert die cover jouw vlaggenschip automatisch om tot Red Bull S9.

Samsung Galaxy S9 Vodafone Red Bull

Vodafone Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring Edition

Deze week hebben Vodafone en Samsung een unieke samenwerking aangekondigd. De provider en smartphone fabrikant werken hiervoor samen met Red Bull racing. Het Formule 1 team waar Max Verstappen rijdt. Met deze unieke samenwerking krijg je als gebruiker een kijkje achter de Formule 1 schermen. Sluit je een Samsung Galaxy S9+ Red Bull Ring Edition abonnement af, dan ontvang je automatisch Grand Prix informatie en je blijft op de hoogte van F1 via Ziggo Sport. De look en feel van je Samsung Galaxy S9 is iedere week weer anders dankzij roulerende F1 wallpapers van het Red Bull team. Uiteraard kun je die ene wallpaper die jij super mooi vind zelf ook selecteren als blijvende achtergrond.

Hoe werkt de Red Bull slimme Galaxy S9 cover

De Limited Edition smart cover van Samsung werkt via NFC. Wanneer je de Galaxy S9+ in de cover legt start het unieke Red Bull thema en wordt speciale F1 content beschikbaar op de smartphone. De complete look en ervaring van het vlaggenschip verandert hierdoor. Van het Always On Display tot de vertrouwde Samsung app iconen ze veranderen allemaal in Red Bull Ring stijl. Wekelijks ontvangt je de nieuwe Red Bull Ring race wallpaper en maandelijks krijg je toegang tot Ziggo Sport videocontent. Kortom dit is een ideaal pakket voor de Formule 1 fans die de Grand Prix volgen. Marius Klijzing, Senior Product Manager Mobile van Samsung Nederland, legt de Smart Cover uit.

Op het eerste gezicht lijkt de Red Bull Ring Pack met al zijn mogelijkheden op de ‘normale’ Galaxy S9 en S9+. Totdat je de cover op de smartphone klikt. Zodra je die aan de smartphone koppelt, wordt een uniek Red Bull Ring thema geladen en veranderen onder andere de wallpapers, kleuren en app-iconen. Ook vind je exclusieve content op de limited edition, variërend van racevideo’s en actiefoto’s tot nieuws over de Grand Prix.

De speciale Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9 Plus limited edition is beschikbaar wanneer je een Vodafone Red of Red Super abonnement afsluit. Met het limited editinon toestel ontvang je ook nog twee weekendtickets voor de Grand Prix in Oostenrijk. Je hebt dan het hele race weekend toegang. Je mag de vrije trainingen op vrijdag zien tot aan de race op zondag. De actie is geldig van 16 april tot en met 27 mei 2018.

Samsung Galaxy S9 Red Bull Vodafone

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie