Vodafone trakteert dit winterweekend

Vodafone trakteert dit winterweekend

Vodafone is dit weekend goedkoper dan ooit. Je sluit nu de aantrekkelijke Red sim only abonnementen af met 3 euro korting in de maand. De Vodafone Red abonnementen combineren data met onbeperkt bellen. Ben je ook klant van Ziggo? Dan kun je zelfs twee keer zoveel data krijgen met 5 euro korting extra.

Samen met KPN is Vodafone marktleider in Nederland. Het merk heeft een ijzersterk aanbod met basis abonnementen voor de gemiddelde gebruiker en de aantrekkelijke Vodafone RED abonnementen voor de frequente beller. Dit weekend zijn de Vodafone RED abonnementen nog goedkoper. Vanuit de kerstgedachte trakteert de provider op 3 euro korting per abonnement.

Vodafone winter weekend deals

Vanaf vandaag trakteert Vodafone. De premium provider geeft korting op de aantrekkelijke RED abonnementen. Sluit je nu een Vodafone RED sim only abonnement af dan ontvang je gedurende de looptijd 3 euro korting per maand. De aantrekkelijke abonnementen zijn vandaag al beschikbaar vanaf 23 euro per maand voor 3 GB en onbeperkt bellen. Klanten van Ziggo kunnen hun abonnementen combineren en maken kans op dubbele data en 5 euro korting. In die situatie krijg je al een 6 GB sim only abonnement met onbeperkt bellen voor 18 euro per maand.

Het totale RED sim only aanbod bestaat uit vier verschillende bundels van 3 GB, 10 GB, 20 GB of 40 GB in combinatie met onbeperkt bellen.

Samsung Galaxy S9 winterweekend deal Vodafone

Naast het aantrekkelijke sim only aanbod heeft Vodafone ook een mega deal voor de Samsung Galaxy S9. Dit vlaggenschip is al voor jou met een Samsung Galaxy S9 abonnement vanaf 39 euro in de maand. Ben je ook klant van Ziggo dan is dat abonnement al beschikbaar vanaf 34 euro per maand.

Over Vodafone

Vodafone is de tweede provider van Nederland. Het 4G netwerk van de provider is snel en betrouwbaar. Sinds de overname van Ziggo in 2017 kun je extra korting krijgen als je beide aanbieders combineer. Klanten van Ziggo en Vodafone kunnen hierdoor Non Stop extra’s krijgen zoals meer zenders, twee keer zoveel data en 5 euro korting op hun mobiele abonnement.

Bekijk het laatste nieuws over Vodafone:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie