Verwachte smartphones tijdens CES 2019

Verwachte smartphones tijdens CES 2019

Deze week staat een van de grootste elektronica beurzen op het programma, de Consumer Electronics Show 2019. De jaarlijkse beurs staat garant voor een stel nieuwe smartphones. Dit jaar verwachten we nieuwe Sony’s en Alcatel telefoons.

De Consumer Electronics Show 2019 (CES 2019) vind plaats op 8 januari tot en met 11 januari. Tijdens de show verwachten we een aantal nieuwe smartphones. De aandacht ligt deze week op flexibele beeldschermen en smartphones, 5G telefoons, 4G feature phones en een stel aantrekkelijke mid-range telefoons. Wat verwachten we deze week? Zowel Sony als Samsung hebben een persconferentie gepland tijdens CES 2019 en ook TCL zal een nieuwe Alcatel telefoon presenteren.

Sony tijdens CES 2019

Van Sony leek het bekend dat het merk nieuwe telefoons zal presenteren op CES 2019. Vorig jaar al lekte verschillende Xperia telefoon. Tijdens de persconferentie vandaag zal het merk de Sony Xperia XA3 en Sony Xperia L3 presenteren. Het eerste toestel is een snelle mid-range telefoon met strak ontwerp en dubbele hoofdcamera.

De Sony Xperia L3 lijkt een aantrekkelijke budget telefoon te worden. De opvolger van de goedkope Sony Xperia L2 heeft een schitterend ontwerp met bijzondere cameraheuvel. In plaats van een cameraheuvel dat naar buiten gaat, liggen de dual camera’s juist in de behuizing.

 

Samsung tijdens CES 2019

De nummer een smartphone fabrikant Samsung is ook aanwezig tijdens CES 2019. We verwachten veel aandacht van het merk voor de aankomende vouwbare smartphone, de Galaxy F. Daarnaast mag je ook een nieuwe budget telefoon verwachten. De laatste weken lekte er steeds meer nieuws over de nieuwe Galaxy M lijn. Het worden aantrekkelijke budget telefoons met luxe specificaties. De prijs van de Samsung Galaxy M lijn start bij 135 dollar, ongeveer 118 euro.

Naast nieuwe smartphones verwachten we verschillende TV’s en keuken apparatuur van de fabrikant uit Zuid-Korea.

TCL tijdens CES 2019

Voor het midden en budget segment wordt CES 2019 een goede show. Men verwacht namelijk een nieuwe smartphone van TCL. De Chinese fabrikant is eigenaar van de merken Alcatel en BlackBerry. Voor Alcatel verwachten we tijdens CES 2019 een nieuwe smartphone. Ook de nieuwe lijn van het merk krijgt een groot fullscreen beeldscherm en beschikt over mid-range specificaties.

Nokia tijdens CES 2019

Het zou zo maar eens kunnen dat HMD Global de eerste premium smartphone van Nokia deze week presenteert. De afgelopen maanden hebben we erg veel Nokia 9 PureView lekken gezien. De lancering staat voor de deur. Het aankomende vlaggenschip wordt de eerste smartphone met vijfvoudige hoofdcamera. De Nokia 9 krijgt vermoedelijk een groot AMOLED beeldscherm en wordt aangedreven door de Snapdragon 845 processor van Qualcomm.

Bekijk het laatste nieuws over Sony:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie