Vertu Constellation is de nieuwe smartphone voor de Jetset

Vertu Constellation is de nieuwe smartphone voor de Jetset

Vertu lanceerde deze week de Vertu Constellation. Het merk is als een Bentley onder de smartphone merken. Het handgemaakte toestel met vlaggenschip specificaties is speciaal voor de wereldreiziger ontworpen.

De Constellation is het nieuwe vlaggenschip van het luxe merk Vertu uit Engeland. Het merk heeft een lange en legendarische geschiedenis van onwijs dure en vooral luxe Android apparaten. De telefoons worden handmatig in Engeland gemaakt in plaats van out sourcen zoals landgenoot WileyFox. De Constellation beschikt over een 5,5-inch Quad-HD beeldscherm achter super sterk Saffier glas. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 820 en 4 GB aan werkgeheugen. Met de Vertu Constellation zet het Engelse bedrijf zijn traditie voort van uitmuntende smartphones voor de rijke der aarde.

Vertu Constellation

Vertu Constellation

De Constellation is met de hand gemaakt in Engeland. De smartphone is gemaakt van geanodiseerd aluminium en leer afkomstig uit een specialist leerlooierij in Italië. Het toestel is ontworpen voor de reiziger en ondersteunt dual SIM en 34 internationale LTE banden. Een speciaal knopje aan de zijkant van de Vertu geeft eigenaren toegang tot de 24-uurs boekingsservice voor evenementen en gebeurtenissen.

De Vertu Constellation heeft niet alleen een premium design het heeft ook vlaggenschip specificaties. Het toestel beschikt over een 5,5-inch Quad-HD AMOLED beeldscherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Dat resulteert in een pixeldichtheid van 538 ppi. Het touchscreen is beschermd met een zesde generatie saffieren scherm. De krachtbron van het handgemaakte toestel is een Qualcom Snapdragon 820 met 4 GB werkgeheugen. Je krijgt 128 GB aan opslagruimte en er is ondersteuning voor een microSD-kaart. De telefoon heeft een 3.220 mAh batterij die je via de USB Type-C oplaad. Waarschijnlijk ondersteunt de Vertu Quick Charge 3.0 van Qualcomm.

Achterop prijkt een 12-megapixel camera hoofdcamera die ideaal is voor social media. Logeer je een paar nachtjes in het Hilton? Dan is de smartphone uitstekend uitgerust als geluidsbron. De telefoon is uitgerust met Dolby® Digital Plus virtual surround sound. De telefoon draait op een aangepaste versie van Android 6.0 Marshmallow

Signature-handcrafted

Vertu de Bentley onder de smartphone merken

Het luxe Engelse merk Virtu maakt al jaren handgemaakte smartphones voor de rijken der aarde. De smartphones van het merk hebben dan ook een passende prijs. Een Vertu telefoon kost namelijk al snel meer dan tienduizend euro. In samenwerking met Bentley maakte het bedrijf de Signature en Signature touch. Ook de Aster is een luxe telefoon handgemaakt in Engeland. De Vertu telefoons zijn gemaakt van de beste metalen gecombineerd met leer. Het geeft de telefoons een zeer unieke en luxe uitstraling.

Vertu signature Bentley

De prijs van de nieuwe Vertu Constellation is niet bekend gemaakt in de aankondiging. Je kunt echter geen voordelig toestel verwachten, want meestal kosten de telefoons meer dan 10.000 euro. In vergelijking tot de Constellation zijn de iPhone 7 en Samsung S7 Edge zijn maar goedkope telefoons.

 

Vertu Constellation

Vertu Constellation

Bekijk het laatste nieuws in de categorie Algemeen:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie