Vergelijk alle LG telefoons uit 2018

Vergelijk alle LG telefoons uit 2018

LG is een van de grootste smartphone merken in Nederland. In 2018 liet de onderneming echter minder vaak van zich horen. Er verschenen slechts een paar LG telefoons in Nederland en het meest innovatieve toestel de LG V40 lijkt volledig aan ons voorbij te gaan.

Het lijkt wel alsof LG ieder jaar meer terrein verliest. De landgenoot van Samsung heeft het zwaar. In het premium segment onderscheiden de LG telefoons zich niet van Samsung of Huawei en in het middensegment is de concurrentie moordend sinds het populaire Nokia Android telefoons lanceert. Er zit voor de consument natuurlijk wel één groot voordeel aan een impopulaire telefoon, namelijk de prijs. Vrijwel iedere LG telefoon uit 2018 is inmiddels flink in prijs daalt.

LG telefoon abonnement in 2018

Het jaar 2018 heeft ons verschillende nieuwe LG telefoons gebracht. De Zuid-Koreaanse fabrikant hield zich duidelijk in. Terwijl landgenoot Samsung steeds meer telefoons presenteerde bleef het aanbod bij LG beperkt. In Nederland is het aanbod LG smartphones uit 2018 niet groot. Al is het merk in ieder segment vertegenwoordigd. De hippe LG V40 ThinQ met wel drie hoofdcamera’s gaat echter aan ons voorbij.

Nieuwsgierig naar de telefoons van concurrenten uit 2018? Check ze hier:

LG V40 ThinQ

LG G7 ThinQ vlaggenschip

Het vlaggenschip toestel van 2018 is natuurlijk de LG G7 ThinQ. De opvolger van de LG G6 heeft een vergelijkbaar ontwerp. Ook deze telefoon is gemaakt om te overleven. Het toestel heeft een sterke behuizing die voldoet aan de militaire robuustheidseisen van MIL STD 810G. Daarnaast is de telefoon waterdicht tot 1,5 meter diepte voor 30 minuten. De LG smartphone beschikt over een helder 6,1 inch beeldscherm met notch en hoge resolutie van 3120 x 1440 pixels. Zoals het hoort bij een 2018 vlaggenschip is de Snapdragon 845 processor van Qualcomm de krachtbron. De Koreaanse fabrikant geeft je daarbij 4 GB aan werkgeheugen en 64 GB opslagruimte.

LG G7 ThinQ abonnement

De camera’s van de LG G7 ThinQ zijn veelzijdig. Je schiet prachtige foto’s met de dual 16 megapixel hoofdcamera. De primaire camera is optisch gestabiliseerd en voorzien van razend snelle laserfocus. Met de tweede 16 megapixel camera leg je extra veel vast dankzij de breedhoeklens. Selfies maak je met de 8 megapixel front camera in de notch.

Middensegment LG telefoon uit 2018

LG is dit jaar ook in het middensegment vertegenwoordigd. De fabrikant lanceerde verschillende telefoons. In Nederland kun je niet alle LG telefoons uit 2018 kopen. Het aanbod beperkt zich tot de LG Q7 en de LG G7 Fit. Beide hippe telefoons met veel opties en vooral goede audio.

De LG G7 Fit is een krachtige mid-range telefoon die veel overeenkomsten heeft met de LG G7 ThinQ. Net zoals het premium vlaggenschip is de behuizing robuust en waterdicht. Een val op de grond is dan ook geen enkel punt met de LG G7 Fit. Ben jij iemand een frequent aan fitness doet of met je mountainbike door de bossen crost? Dank is dit toestel gemaakt voor jou. Je hoeft geen dure en lompe rough phone te kopen maar deze snelle LG telefoon. Het toestel heeft een erg scherp 6,1 inch beeldscherm en snelle Snapdragon 821 processor met 4 GB werkgeheugen.

De LG Q7 is nog goedkoper. Je kunt deze LG telefoon al kopen vanaf 170 euro. In tegenstelling tot veel andere smartphones in dit segment is het toestel waterdicht. Het geluid uit deze voordelige telefoon is uitstekend. De moderne telefoon heeft een groot 5,5 inch beeldscherm in een compacte behuizing. Met de 16 megapixel hoofdcamera schiet je prachtige foto’s.

LG Q7 waterdicht IP68

Budget LG smartphone 2018

In het goedkoopste segment vind je ook een LG telefoon. De LG K11 is een moderne budget telefoon met goede specificaties. Het toestel is compact met het 5,3 inch beeldscherm in een slanke behuizing. Deze dualSIM telefoon heeft een snelle MediaTek octa core processor en een stel goede camera’s. Voor de gemiddelde gebruiker voldoet de budget LG K11 prima. Je krijgt 2 GB aan werkgeheugen en de telefoon heeft 16 GB opslagruimte. Een nette 3.000 mAh accu levert stroom.

Nieuwsgierig naar het totale aanbod aan LG telefoons?

Bekijk het laatste nieuws over LG:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie