Telfort: Je nieuwe smartphone dezelfde dag nog thuis

Telfort: Je nieuwe smartphone dezelfde dag nog thuis

Telfort snapt dat je niet kan wachten op je nieuwe smartphone. De telefoon de bestelling die je voor 12:00 uur plaatst, is op dezelfde dag in huis. Nooit meer wachten tot je jouw nieuwe smartphone mag uit proberen!

Telefoonabonnementen kun je op verschillende manieren aantrekkelijker maken. Telfort snapt dit als geen ander en laat zijn klanten niet langer wachten dan nodig. Vorige week startte de provider met een ongelofelijke leveringsstrategie: ‘Vandaag besteld, vandaag in huis’. Bestel je namelijk een telefoon via de provider, dan is je smartphone die dag nog in huis. Een dienst voor bestaande klanten die verlengen of nieuwe klanten en de provider rekent niet eens extra.

Telfort Vandaag besteld, vandaag in huis

Telfort bezorgt jouw nieuwe telefoon op de dag dat je het apparaat besteld. Met deze waanzinnig snelle levering wil het bedrijf je overhalen om je nieuwe toestel bij de provider te bestellen. Normaal gaat er één of twee dagen overheen voordat je toestel op je deurmat ligt. Voor sommigen is dat natuurlijk veel te lang. Er zit wel een kleine voorwaarde voor deze levering, je zult voor 12 uur in de middag de keuze voor je nieuwe telefoon gemaakt moeten hebben.

Directeur Onno van der Poel is trots op de nieuwe dienst meldt hij in het persbericht:
Als je een aankoop hebt gedaan, wil je deze het liefst zo snel mogelijk hebben. Zo ook met je nieuwe mobiel. In de winkel neem je je toestel zelf direct mee. Als je nu via Telfort.nl of via het callcenter bestelt, staat de bezorger dezelfde dag nog bij je voor de deur en je kan direct aan de slag. Dat is toch genieten?

Nieuwe smartphone vandaag nog in huis

Bestel je via Telfort de nieuwe iPhone 7 of de Samsung Galaxy S7 voor 12 uur vanmiddag? Dan is het vlaggenschip vanavond nog bij jou thuis belooft de telecomaanbieder. De provider maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Het is een allround aanbieder van telecomdiensten die zich met name richt op consumenten en zakelijke gebruikers. Telfort staat voor een goede kwaliteit tegen een voordelige prijs. De nieuwe dienst ‘vandaag besteld, vandaag in huis’ levert de provider kosteloos aan nieuwe en bestaande klanten.

Iedereen die al klant is bij de provider en zijn of haar telefoonabonnement verlengt kan gebruikmaken van de service. Mocht je een alles-in-één pakket willen? Dan moet je helaas nog wel één of meerdere dagen wachten op het pakket. Het is onbekend of Telfort dit product in de toekomst wel wordt toegevoegd aan de ‘vandaag besteld, vandaag in huis’.

Bekijk het laatste nieuws over Telfort:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie