Tele2 DEAL: de 350 EUR Huawei P Smart+ nu 192 EUR

Tele2 DEAL: de 350 EUR Huawei P Smart+ nu 192 EUR

De Huawei P Smart+ is het nieuwste toestel van de Chinese fabrikant en heeft een adviesprijs van 350 euro. Dat kan nu al voordeliger! Tele2 biedt het toestel tijdens de ‘Dit Wil ik weken’ aan voor 192 euro aan bij een 2 jarig abonnement. Check de goedkope mid-range smartphone deal van dit moment.

Op zoek naar een nieuwe mid-range telefoon met goede specs en een premium look en feel? De Huawei P Smart Plus (Nova 3i) heeft de looks en feel van de premium Huawei P20. Het toestel is alleen veel groter en heeft de laatste mid-range processor van het merk onder de motorkap. Je kunt dit toestel nu extra goedkoop op de kop tikken. Want al je een tweejarig Huawei P Smart+ abonnement afsluit bij Tele2 dan koop je de telefoon voor slechts 192 euro of 8 euro per maand. OP is OP zegt de provider dus voor hoelang is niet zeker.

Huawei P Smart+ deal

Bij Tele2 kun je nu de nieuwe Huawei P Smart+ extra voordelig kopen. De provider biedt de gloednieuwe smartphone aan voor een zeer aantrekkelijke prijs van 8 euro per maand in combinatie met een tweejarig abonnement.

De Huawei P Smart+ is de nieuwste mid-range telefoon van het succesvolle Chinese merk in Nederland. Het toestel heeft een premium look en feel en biedt wel vier camera’s waarmee je prachtige foto’s kunt maken. Dankzij de dual camera aan de voor- en achterkant schiet je foto’s met diepte effect. De krachtbron van dit nieuwe toestel is de Kirin 710 van Huawei zelf. Een snelle mid-range processor voor het hogere middensegment.

Huawei P Smart+ en Huawei Nova 3i

Waarom je de Huawei P Smart+ wilt

De goedkope Huawei P Smart+ is een moderne smartphone met een aantrekkelijk ogende behuizing. De behuizing lijkt veel op dat van de Huawei P20 of P20 Lite. Aan beide zijdes vind je glas dat naadloos over gaat in het metalen frame. Het toestel heeft een mega 6,3 inch beeldscherm met notch maar die grootte zou je niet verwachten als je de telefoon ziet. Door de slanke randen rondom het scherm is de telefoon relatief compact. Een snelle Kirin 710 processor met acht kernen maximaal geklokt op 2,2 GHz is de krachtbron. Je krijgt daarbij 4 GB RAM en 64 GB opslagruimte. De Huawei P Smart+ levert meer dan genoeg ruimte en snelheid voor zware games die er ook erg goed uitzien op het grote scherm. Een 3.340 mAh accu levert stroom en via de MicroUSB poort kun je die weer snel opladen.

Het toestel beschikt over vier camera’s. Twee front camera’s verstopt in de notch bestaande uit een 24 megapixel in combinatie met 2 megapixel diepte lens. Je schiet hiermee die mooie bokeh portret selfies en de beelden zijn haarscherp. Aan de achterkant vind je een duo bestaande uit een 16 megapixel camera met 2 megapixel diepte lens. Dankzij phase detection autofocus stelt de P Smart+ razend snel scherp zodat je geen enkel fotomoment mist.

Het complete toestel is los te koop vanaf 348 euro. Vandaag kan het echter goedkoper. Je kunt nu ook kiezen voor een tweejarig Huawei P Smart Plus abonnement bij Tele2 en dan betaal je slechts 192 euro of 8 euro in de maand. Op = Op dus je moet er snel bij zijn.

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie