T-Mobile koopt Vodafone-abonnement af voor nieuwe klanten

T-Mobile koopt Vodafone-abonnement af voor nieuwe klanten

T-Mobile heeft een actie gelanceerd waarmee het nieuwe zieltjes probeert te winnen. Consumenten die nu een Vodafone Thuis en een mobiel abonnement hebben, kunnen overstappen naar T-Mobile. Loopt je contract nog? Geen probleem: T-Mobile koopt het voor je af.

Dat zegt het bedrijf op een speciale kortingspagina, zo ontdekte Tweakers.net. Bij navraag bevestigt een woordvoerder de plannen.

Overstappen

T-Mobile is creatief als het gaat om het werven van nieuwe leden en ook niet bang om daar op korte termijn op toe te leggen. Wat doet de provider. Wie op dit moment vastzit aan een Vodafone Thuis abonnement en een mobiel abonnement en de overstap naar T-Mobile wil maken, is van harte welkom bij de provider. Als je voortijdig onder je contract uit wil, gaat dat gepaard met een boete. Dat staat namelijk in het contract dat je met een provider aangaat. Maar dat is geen obstakel voor T-Mobile. Het telecombedrijf is bereid om deze kosten op zich te nemen als Vodafone-klanten  zich bij het bedrijf melden voor een abonnement.

T-Mobile betaalt niet alleen de boete voor het voortijdig opzeggen van je abonnement. Nieuwe klanten hoeven ook geen aansluitkosten te betalen. Daarnaast krijgen ze 5 euro per maand korting als ze overstappen naar een Go Basic, Go Up of Go Next-abonnement. Uiteraard mogen nieuwe leden ook een Go Unlimited abonnement afsluiten. Daarmee kunnen klanten onbeperkt bellen, sms’en en mobiel internetten binnen Nederland en heel de EU voor een vast bedrag per maand. Deze abonnementen werden eerder deze maand aangekondigd door de provider.

De enige voorwaarde die T-Mobile stelt is dat klanten zowel een Vodafone Thuis als mobiel abonnement hebben lopen bij Vodafone. Het maakt niet uit hoe lang de looptijd bedraagt: ook klanten die recentelijk nog afspraken met Vodafone zijn aangegaan zijn welkom bij T-Mobile, zo bevestigt een woordvoerder van het bedrijf tegenover Tweakers.net.

Vodafone

De actie van T-Mobile is ontstaan door de samenwerking tussen Vodafone en Ziggo. Vorig jaar augustus keurde de Europese Commissie de fusie tussen beide bedrijven goed, maar stelde als voorwaarde dat Vodafone haar vaste netwerk verkocht aan een andere partij. Die andere partij is T-Mobile geworden. Mensen met een Vodafone Thuis abonnement nemen deze binnenkort dus af bij T-Mobile. Om hen te overtuigen om definitief over te stappen naar T-Mobile, vergoedt het bedrijf de overstapkosten.

Het is niet bekend hoe lang de actie nog loopt, zo laat een woordvoerder weten tegenover Tweakers.net. Hij bevestigt dat zolang de speciale actiepagina in de lucht is, de actie gewoon doorloopt.

Bekijk het laatste nieuws over T-Mobile:
Anton Mous
Over de auteur: Anton Mous

Schrijver in hart en nieren. Na de studie politicologie en parlementaire geschiedenis volledig gericht op webredactie en online journalistiek. Schrijft over alles wat met smartphones te maken heeft, en heeft een aardige collectie merkwaardige telefoons uit de oude doos.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Reacties (2)
Mike schreef op 16 februari 2017 om 20:21

Als ik over wil stappen wat zijn dan de maandelijkse kosten en wat krijg ik ervoor?

A. Stuiver schreef op 19 maart 2017 om 18:37

Ik heb er naar volle tevredenheid tot nu toe gebruik van gemaakt. Keurig afgehandeld door zowel Vodafone als T-MOBILE. Afspraken zijn keurig nagekomen.

Meepraten? Geef hieronder je reactie