T-Mobile geeft korting bij meerdere Unlimited abonnementen

T-Mobile geeft korting bij meerdere Unlimited abonnementen

Wil je geld besparen op je bel- en data-abonnement bij je provider? Dan heeft T-Mobile wellicht een leuke aanbieding voor je. Met het nieuwe ‘Alles onder 1 dak’ abonnement bespaar je maandelijks een bedrag dat kan oplopen tot wel 12,50 euro per aansluiting. Wat je daarvoor moet doen lees je hieronder.

Unlimited abonnementen -een pakket dat je afneemt bij een provider waarbij je iedere maand onbeperkt mag bellen en surfen op internet- zijn hot. Steeds meer consumenten nemen een dergelijk pakket af bij hun provider. Uit recente cijfers van de Autoriteit Consument en Markt (ACM) blijkt dat het dataverbruik sinds de introductie van dit Unlimited abonnement met 13 procent is gegroeid tot 77 petabyte in het tweede kwartaal van 2017.

T-Mobile introduceerde haar Unlimited abonnement in januari 2017. Klanten die dit abonnement afsluiten mogen voor een vast bedrag per maand -35 euro- onbeperkt bellen en mobiel internetten. Sinds de afschaffing van de roamingkosten in juni vorig jaar mag je deze bundel zowel in Nederland als binnen de EU gebruiken. T-Mobile is wel goed maar niet gek en heeft in haar Fair Use Policy (FUP) wel voorwaarden vastgelegd om enige grip te houden op het dataverbruik. Je telefoonabonnement gebruiken om naar hartenlust te streamen en downloaden op je computer is er niet bij.

Korting

Er zijn meerdere kapers op de kust die onbeperkt bundels aanbieden. Zo heeft Robin Mobile ze al een ruime tijd in haar assortiment. Tele2 introduceerde haar eerste onbeperkt bundels in mei 2017. In tegenstelling tot T-Mobile betaal je daar slechts 25 euro per maand. Tijd voor T-Mobile om in actie te komen.

Om zich van de concurrentie te onderscheiden geeft de provider je vanaf maandag 29 januari korting als er meerdere gezinsleden een Unlimited abonnement hebben. Deze kortingsactie is omgedoopt tot ‘Alles onder 1 dak’. Hoeveel korting je precies krijgt is afhankelijk van het aantal gezinsleden dat een Unlimited pakket heeft. Als je met z’n tweeën bent en ieder heeft deze bundel, krijg je 6,50 euro per persoon korting. Bij drie personen loopt deze korting op tot 10 euro. En als je met vier of meerdere gezinsleden een Unlimited abonnement hebt, krijg je maar liefst 12,50 euro korting per aansluiting. En dat is een leuk bedrag: in plaats van 35 euro betaal je dan nog maar 22,50 euro per persoon per maand voor het abonnement. Dat is een korting van maar liefst 35 procent.

Ook als je geen Unlimited abonnement hebt bij T-Mobile valt er winst te behalen. Als er twee of meer mensen op hetzelfde adres wonen en een abonnement afnemen bij de provider, krijgen ze ieder 2,50 euro korting op hun bundel. Dat is procentueel gezien aanzienlijk minder korting dan op de onbeperkt abonnementen, maar zij hebben maandelijks dan ook lagere lasten.

T-Mobile Unlimited kortingsactie

Missie

Volgens Marieke Snoep, executive director consumentenmarkt bij T-Mobile, biedt het voordeelprogramma alleen maar voordelen voor de consument. Niet alleen in de portemonnee, maar ook in de dienstverlening.

“Wij gaan verder met onze missie om barrières in de Nederlandse telecommarkt te doorbreken, de markt op te schudden en productinnovaties door te voeren met het snelste mobiele netwerk. Wij hebben onze klanten een belofte gedaan; wij bieden de beste Unlimited mobiele internetervaring. Met Go Unlimited maakten we premium mobiel internet bereikbaar voor een nog grotere groep consumenten. Met Unlimited Voordeel bieden we een alternatief voor Nederlandse huishoudens met twee of meer mobiele abonnementen. Voor deze groep is er in de markt op dit moment geen voordeel te behalen door meerdere abonnementen voor onbeperkt mobiel internet te combineren.”

Tisha van Lammeren, directeur marketing bij T-Mobile, volgt haar collega aan.

“Zorgeloosheid en toegankelijkheid staan bij onze productontwikkeling centraal. De kosten voor mobiel internet zijn in veel huishoudens vaak onderwerp van gesprek. Zowel jong als oud heeft behoefte aan de vrijheid om altijd en overal toegang te hebben tot snel en veilig internet. Met Unlimited Voordeel geven we een dusdanig groot voordeel, dat nog meer huishoudens kunnen profiteren van zorgeloos, onbeperkt internet op de smartphone en tablet. We halen daarmee een veel gehoorde frustratie weg dat familieleden data met elkaar moeten delen en bundels aangevuld moeten worden, waardoor de rekeningen uit de hand lopen”

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor deze kortingsactie moet je de My T-Mobile app downloaden. Eenmaal geïnstalleerd kun je je via de app aanmelden voor het ‘Alles onder 1 dak’ abonnement. Dat geldt zowel voor klanten met een Unlimited abonnement als abonnees met een beperkte bel- en databundel. Ook zakelijke klanten met een T-Mobile Go abonnement kunnen zich registreren om korting te krijgen.

Het ‘Alles onder 1 dak’ abonnement vervangt het T-Mobile Samen abonnement. Grote verschil is dat je bij de laatste abonnementsvorm niet per se op hetzelfde adres hoefde te wonen. Bij het ‘Alles onder 1 dak’ abonnement is dat wel een voorwaarde om in aanmerking te komen voor de korting. Heb je vóór 29 januari een groep aangemaakt in het T-Mobile Samen abonnement, dan geniet je nog net zo lang van je korting totdat je je abonnement in de toekomst aanpast. De korting kan in de Samen-bundel oplopen tot maximaal 25 euro per maand (5 gezinsleden die ieder 5 euro korting krijgen).

Bekijk het laatste nieuws over T-Mobile:
Anton Mous
Over de auteur: Anton Mous

Schrijver in hart en nieren. Na de studie politicologie en parlementaire geschiedenis volledig gericht op webredactie en online journalistiek. Schrijft over alles wat met smartphones te maken heeft, en heeft een aardige collectie merkwaardige telefoons uit de oude doos.

Neem gerust contact op:      0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie