Sony Xperia XZ Premium is de best beoordeelde smartphone

Sony Xperia XZ Premium is de best beoordeelde smartphone

De Sony Xperia XZ Premium is volgens AnTuTu de best beoordeelde Android smartphone door gebruikers in mei 2018. Het krachtige vlaggenschip wordt met 96 procent als beste beoordeeld door haar gebruikers.

De Sony Xperia XZ Premium won na de lancering al verschillende prijzen. In verkoopcijfers wordt de smartphone absoluut ondergewaardeerd in vergelijking tot bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S8+. Gebruikers van de Sony smartphone zijn namelijk meer tevreden dan gebruikers van het Samsung vlaggenschip. In de top 10 van best beoordeelde Android smartphones komen we vooral Chinese telefoons tegen. De top 10 lijst van AnTuTu bestaat opvallend genoeg bijna volledig uit smartphones uit 2017.

Android top 10 smartphones Sony Xperia XZ Premium

Sony Xperia XZ Premium als beste beoordeeld

Een smartphone kan dan wel razend snel zijn, als gebruiker heb je natuurlijk meer eisen. Je wilt niet alleen de zwaarste apps snel zien opstarten, je wilt de telefoon niet continu opladen, prachtige foto’s maken en veel opties hebben in het camera menu. AnTuTu is een benchmark en zij onderzoeken ook de gebruikerservaring van smartphones. In mei bestaat de top van best beoordeelde Android smartphones volledig uit toestellen uit 2017. De absolute nummer één is de Sony Xperia XZ Premium. Eigenaren van dit vlaggenschip beoordelen het toestel als beste en geven de telefoon gemiddeld een 96.

Op de tweede plaats in de AnTuTu ranglijst staat de Meizu Pro 6 Plus met 94 procent. De Xiaomi Mix 2 en gloednieuwe OnePlus 6 worden met 93 procent beoordeeld. Op de vijfde plaats vinden we de krachtige Samsung Galaxy S8 Plus. De Xiaomi Mi Max 2 en Huawei Mate 9 worden door hun gebruikers met 90 procent beoordeeld en het premium model van de Mate 9 sluit de top 10. Gebruikers van de Huawei Mate 9 Pro beoordelen het vlaggenschip met 88 procent.

Sony Xperia XZ Premium best smartphone

Sony Xperia XZ Premium

Gebruikers beoordeelden het krachtige Sony vlaggenschip zeer positief. Het toestel heeft een groot 5,5 inch Quad HD beeldscherm dat beelden haarscherp weergeeft. De krachtbron is een snelle Snapdragon 835 processor met 4 GB aan werkgeheugen. Deze processor levert meer dan voldoende rekenkracht zodat de zwaarste apps razend snel opstarten. De nieuwe Motion Eye camera technologie biedt erg veel opties waaronder super slow motion opnemen.

Bekijk het laatste nieuws over Sony:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie