De Finney Blockchain telefoon waarin je Bitcoins bewaart

De Finney Blockchain telefoon waarin je Bitcoins bewaart

De lancering van de eerste cryptocurrency smartphone is dichtbij. Sirin Labs kondigt deze week de specificaties aan van de speciale Finney Phone. Het toestel krijgt een groot 18:9 beeldscherm en de snelle Snapdragon 845 processor van Qualcomm.

Een van de grote problemen van de cryptocurrencies of cryptogeld zoals Bitcoin en Ethereum is dat je ze ergens moet opslaan, maar waar. Daar komt binnenkort verandering in met de lancering van de Finney Phone. Een nieuw vlaggenschip dat een speciale wallet heeft voor de belangrijkste tokens en cryptocurrency. Een waardig blockchain alternatief voor vlaggenschepen zoals de Samsung Galaxy S9 of de Huawei P20 Pro.

Speciale crypto smartphone

De Finney Phone belooft een krachtige blockchain smartphone te worden. Sirin Labs heeft de telefoon in samenwerking met Foxconn International Holding ontwikkeld. De cryptocurrency smartphone beschikt over een speciale Wallet die veilig genoeg is om je Bitcoins of Ethereum munten in te bewaren.

De Finney is namelijk uitgerust met een speciale en fraudebestendige portefeuille voor de opslag van alle belangrijke tokens en crypto munten. Wat betekent dat in de praktijk? Dat de Finney telefoon veilig genoeg is om crypto munten op te slaan en te gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken.

Finney Cryptocurrency Blockchain smartphone

Specificaties Finney Phone

De Sirin Finney Phone is niet zomaar een telefoon. Het toestel beschikt over vlaggenschip specificaties alleen houdt Sirin het ontwerp van de telefoon nog geheim. De crypto smartphone heeft een groot 6 inch beeldscherm met een beeldverhouding van 18:9. De krachtige Snapdragon 845 processor met 6 GB verzorgt de rekenkracht en er is 128 GB aan opslagruimte beschikbaar. Het besturingssysteem is Android 8.1 Oreo dus je hebt nog altijd toegang tot de enorme hoeveelheid apps uit de Google Play store. Een flinke 3280 mAh accu levert stroom.

Zoals je mag verwachten van een luxe smartphone heeft de Finney een stel goede camera’s. Het vlaggenschip beschikt over een krachtige 12 megapixel camera met Ultra laser autofocus en een f/1.8 diafragma. Een camera gemaakt voor mooie foto’s ook in situaties met weinig licht. Selfies maak je met de 8 megapixel f/2.2 camera aan de voorkant van de telefoon. De front camera heeft een 85 graden breedhoek lens zodat je extra veel in beeld krijgt bij selfie foto’s.

Ergens in de komende weken deelt Sirin Labs het uiteindelijke ontwerp van de Finney cryptocurrency smartphone.

Bekijk het laatste nieuws over Android:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie