Siliconen case Huawei P30 Pro hint op vier camera’s

Siliconen case Huawei P30 Pro hint op vier camera’s

Nadat Huawei in 2018 twee uitmuntende camera telefoons lanceerde is het natuurlijk interessant om te zien wat het merk volgend jaar doet. In 2019 presenteert de Chinese fabrikant de Huawei P30 lijn en die is ook rijkelijk bedeeld met Leica camera’s.

Via Weibo zien we vandaag een silicone hoesje van de Huawei P30 en de premium Huawei P30 Pro. Beide toestellen hebben een verticale camera opstelling en de camera uitsparing van de P30 Pro hint op wel vier camera’s. De opvolger van de Huawei P20 Pro lijkt een nog krachtigere camera telefoon te worden dan de huidige nummer één volgens DxO Mark.

Vier Leica camera’s van de Huawei P30 Pro

Huawei had in een interview al verklapt dat het jaar 2019 nog meer Leica camera’s in petto heeft. De onderneming lijkt daar in het begin van 2019 al gehoor aan te geven. Dankzij Weibo lekker Ice Universal zien we vandaag twee siliconen hoesjes voor de nieuwe P30 lijn. Het basis vlaggenschip krijgt vermoedelijk drie camera’s net zoals de Huawei Mate 20. De luxe Huawei P30 Pro is rijker bedeeld met Leica camera’s. De uitsparing in het onderstaande hoesje hint op vier camera’s en een flink aantal camera sensoren.

Huawei P30 Pro
Huawei P30

Helaas voor audio fans lijkt de Huawei P30 Pro zonder 3,5 mm koptelefoon te zijn terwijl de basis P30 wel een 3,5 mm koptelefoon ingang heeft.

Verwachtingen Huawei P30

Er is nog weinig tot niets bekend over de Huawei P30 lijn. Vermoedelijk bestaat de lijn uit vier telefoons: de Huawei P30 Lite, P30, P30 Pro en de Huawei P30 Porsche Design Special Edition. De afmetingen van de beeldschermen zijn nog niet bekend maar je kunt rekenen op flinke beeldschermen van 6 inch of meer. De krachtbron is gelijk aan die van de Huawei Mate 20 Pro. De snelle Kirin 980 processor is op dit moment zelfs de snelste Android processor in de markt. We verwachten daarbij 6 GB tot 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslagruimte net zoals bij de Huawei P20.

Bron: Ice Universal

Bekijk het laatste nieuws over Huawei:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie