Samsung Mobile avatar hint op vouwbare Galaxy smartphone

Samsung Mobile avatar hint op vouwbare Galaxy smartphone

Het Twitter account van Samsung Mobile hint via de nieuwe Avatar op de vouwbare Samsung Galaxy telefoon. Deze week vind de developer conference 2018 van Samsung plaats en daar zal de Koreaanse fabrikant de nieuwste generatie mobiele telefoons laten zien.

Vouwbare Samsung Galaxy F Logo

Afgelopen jaren lekten er verschillende patenten van Samsung met betrekking tot de vouwbare smartphone. Aanvankelijk werd het toestel Galaxy X genoemd, maar steeds vaker duikt de naam Galaxy F op, Foldable of terwijl vouwbaar. Sinds dit weekend is het logo van Samsung Mobile van het Twitter account gewijzigd in een opgevouwen Samsung logo. Hiermee verwijst de Koreaanse smartphone maker naar de nieuwste generatie telefoons. De vouwbare telefoon van Samsung krijgt vlaggenschip specificaties die je kunt vergelijken met de Samsung Galaxy S9 Plus of aankomende Galaxy S10. De nieuwe techniek zal niet goedkoop zijn. De eerste smartphone met een vouwbaar beeldscherm is afgelopen week gelanceerd.

Vouwbare Samsung Galaxy F dichtbij

Tijdens de Samsung Developer Conference 2018 presenteert het merk waarschijnlijk de vouwbare Samsung Galaxy F. De kans daarop is dit weekend groter geworden aangezien het Twitter account van Samsung Mobile een nieuwe avatar heeft gekozen, een gevouwen versie van het logo. Hiermee hint de technologie gigant direct op de aankomende vouwbare smartphone.

De Samsung Developer Conference 2018, SDC 2018, begint woensdag 7 november tot en met donderdag 8 november. Je kunt de nieuwste technieken van Samsung live zien woensdag. Via de onderstaande Youtube kijk je live naar de Samsung Developer Conference 2018.

Specificaties vouwbare Samsung Galaxy F

De vouwbare smartphone van Samsung wordt een vlaggenschip toestel. De specificaties van de telefoon zijn vergelijkbaar met de Galaxy Note 9. We verwachten een vouwbaar 7,4 inch AMOLED beeldscherm dat zich horizontaal dubbel vouwt vergelijkbaar met een clamshell telefoon. De behuizing sluit naadloos op het scherm aan en dankzij een scharniersysteem in de behuizing vouwt het mee. Als krachtbron wordt de Exynos 9810 processor of zijn opvolger gebruikt, afhankelijk van het moment van de lancering. Verwacht daar minstens 6 GB aan werkgeheugen bij en een flinke hoeveelheid opslagruimte. Waarschijnlijk is er geen ruimte voor een microSD kaart. Aan de achterkant tref je vermoedelijk een dual hoofdcamera en aan de binnenkant de bekende 8 megapixel front camera.

We houden je op de hoogte van al het smartphone nieuws tijdens Samsung’s Developer Conference 2018.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie