Samsung Galaxy S9 in Sunrise Gold vanaf juni verkrijgbaar

Samsung Galaxy S9 in Sunrise Gold vanaf juni verkrijgbaar

De Samsung Galaxy S9 is het absolute premium vlaggenschip van dit moment en nu kun je het toestel in een hip nieuw kleurtje kopen. De Koreaanse nummer één smartphone fabrikant heeft namelijk een nieuwe zomerse kleur voor het S9 vlaggenschip, Sunrise Gold.

De schitterende Samsung Galaxy S9 is vanaf juni ook in de kleur Sunrise Gold beschikbaar in Nederland. Deze nieuwe kleur heeft een luxe en stijlvolle uitstraling dankzij de zonnige Gold stijl. Het vlaggenschip is één van de snelste Android telefoons van dit moment en beschikt over een prachtig groot Super AMOLED beeldscherm. De Zuid-Koreaanse smartphone behoort tot de allerbeste camera smartphones van dit moment. Je kunt de krachtige S9 en Galaxy S9+ vlaggenschepen los kopen of via een abonnement.

Samsung Galaxy S9 Sunrise Gold

Samsung Galaxy S9 Sunrise Gold

Tegenwoordig spelen steeds meer fabrikanten met kleur. De nieuwe lichting vlaggenschepen is vaak in enkele kleuren beschikbaar en na enkele maanden verschijnen er nieuwe kleuren om de verkoop een boost te geven. Zo kun je de iPhone 8 bijvoorbeeld pas enkele weken in het rood kopen en verschenen er lang na de lancering verschillende nieuwe kleuren van de Samsung Galaxy S8.

Vandaag is het de beurt aan de Samsung Galaxy S9. Het nieuwste vlaggenschip van Samsung is vanaf juni beschikbaar in de kleur Sunrise Gold. De prachtige Burgundy Red variant die we in China zien is helaas nog niet beschikbaar in Nederland. Wie weet volgt die kleur in de herfst.

Kleur is belangrijk bij je aankomende smartphone meent Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland.

Je ziet je eigen stijl en persoonlijkheid graag terug in je smartphone. Kleur is daarbij erg belangrijk. Nu de zomer voor de deur staat geven we mensen de mogelijkheid in stijl te genieten van de zon. De Sunrise Gold-editie van de Galaxy S9 combineert moderne technologie met een klassieke kleur.

Samsung Galaxy S9 features

Het nieuwste vlaggenschip van Samsung verscheen dit jaar in twee verschillende modellen. De basis Galaxy S9 is een krachtig 5,8 inch vlaggenschip met de snelle Exynos 9810 processor van Samsung met 4 GB werkgeheugen. Je hebt keuze uit 64 GB tot 256 GB aan opslagruimte. Een flinke 3.000 mAh accu levert stroom en de smartphone beschikt over een van de beste hoofdcamera’s van het moment. De 12 megapixel hoofdcamera is voorzien van twee diafragma’s, f/1.5 en f/2.4. Hierdoor kun je zowel bij veel licht als bij weinig licht de mooiste plaatjes schieten.

Het grotere Samsung Galaxy S9 Plus vlaggenschip is niet alleen groter met het 6,2 inch Super AMOLED beeldscherm. De smartphone is net wat krachtiger met 6 GB werkgeheugen. Aan de achterkant tref je een dual hoofdcamera bestaande uit twee 12 megapixel lenzen. Het duo verzorgt prachtige bokeh effecten en je kunt tot wel 2x optisch inzoomen dankzij de tweede telelens.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie