Samsung Galaxy S9 nu nog goedkoper bij T-Mobile

Samsung Galaxy S9 nu nog goedkoper bij T-Mobile

T-Mobile viert de fusie met Tele2 Nederland en presenteert een aantrekkelijke deal voor de Samsung Galaxy S9. Tot en met 20 januari kun je gebruikmaken van de feestelijke deal. In combinatie met een Go Unlimited abonnement krijgt je in totaal 328 euro korting.

Nu de overname van Tele2 definitief is viert T-Mobile feest. De provider meent ook dat deze fusie een feest is voor ons als consument. Om het feest voor de consument nog aangenamer te maken wil de nieuwe onderneming het eerste jaar starten met knalaanbiedingen aldus Tisha van Lammeren de baas van T-Mobile consumentenmarkt. De aantrekkelijke deal voor de Samsung Galaxy S9 in combinatie met Go Unlimited is vermoedelijk slechts het topje van de knalaanbiedingen ijsberg.

T-Mobile viert fusie met Tele2

Afgelopen jaar werd de overname van Tele2 Nederland door T-Mobile goed gekeurd. Daarom viert T-Mobile nu feest en tot en met 20 januari krijgen nieuwe klanten of bestaande klanten die willen verlengen een aantrekkelijke deal. Zij kunnen een nieuw 2 jarig Go Unlimited abonnement afsluiten in combinatie met een Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9 Plus met extra veel korting. Bij elkaar loopt de korting op tot wel 328 euro.

Vandaag ontvang je namelijk 120 extra korting op een Go Unlimited abonnement van twee jaar. De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus vlaggenschepen zijn 108 euro goedkoper en je kunt bij Samsung zelf nog 100 euro terug krijgen via de cashback deal . In totaal krijg je zo 328 euro korting.

Tisha van Lammeren, Directeur consumentenmarkt a.i. zegt het volgende over de feeststemming van T-Mobile:

Deze fusie is een feest voor de Nederlandse consument. We willen het eerste jaar als gefuseerde organisatie starten met een knalaanbieding en hebben daarom onze beste propositie gecombineerd met een mooie smartphone. En op zowel het abonnement als op de smartphone geven we een ongelofelijk hoge korting. We hopen hiermee weer veel nieuwe klanten te verwelkomen op het best geteste mobiele netwerk van Nederland”.

Over de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus

De Samsung Galaxy S9 en zijn grotere S9 Plus broer zijn de eerste premium vlaggenschepen van 2018. Het duo is voorzien van de razend snelle Exynos 9810 processor van Samsung zelf. Een krachtige octa core processor met respectievelijk 4 GB en 6 GB aan werkgeheugen. De Samsung Galaxy S9 heeft een prachtig ontwerp met schitterend 5,8 inch AMOLED beeldscherm en krachtige 12 megapixel hoofdcamera. De camera heeft een dubbele diafragma van f/1.5 en f/2.4 zodat je zowel bij veel als weinig licht de mooiste foto’s maakt. Zijn grotere Samsung Galaxy S9 Plus broer heeft een 6,2 inch AMOLED beeldscherm en achterop wel twee hoofdcamera’s. De primaire camera is dezelfde 12 megapixel camera die wordt gecombineerd met een 12 megapixel telelens. De combinatie maakt dit toestel een van de beste camera telefoons van 2018.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie