Samsung Galaxy S20 Plus 5G foto’s gelekt

Samsung Galaxy S20 Plus 5G foto’s gelekt

Foto’s van de nieuwe Samsung Galaxy S20 Plus 5G bevestigen de naam en flinke cameraheuvel. Afgelopen weekend zijn de eerste beelden van het nieuwe Samsung vlaggenschip gelekt. De Koreaanse fabrikant springt van S10 naar S20. Op 11 februari zien we de nieuwe Galaxy S lijn.

Samsung presenteert haar nieuwe Galaxy S vlaggenschepen al in februari. De officiële lancering is op 11 februari 2020. We dachten dat de fabrikant voor S11 zou kiezen, maar niets blijkt minder waar. De geruchten over S20 eind vorig jaar, blijken waar. De gelekte beelden van de Samsung Galaxy S20 Plus 5G bevestigen dat. Via het bootscherm zien we de S20 duidelijk staan en ook de achterkant van de premium Samsung telefoon is gefotografeerd. Daar zien we een enorme cameraheuvel met ruimte voor vijf camera’s.

Samsung Galaxy S20 Plus 5G lancering

Samsung Galaxy S20 Plus 5G

Via Twitteraar Max Winebach van XDA developers zien we de eerste beelden van de Samsung Galaxy S20 Plus 5G. Hij toont ons twee maal de voorkant en ook de achterzijde van het vlaggenschip. De eerste afbeelding laat het bootscherm zien, daarop staat Samsung Galaxy S20+ 5G. De afbeelding bevestigd eerdere geruchten over de S20 lijn in plaats van S11 lijn. De tweede afbeelding laat het Super AMOLED beeldscherm zien met een gaatje in het midden. De voorkant van de S20 zal daarmee veel overeenkomsten hebben met de Samsung Galaxy Note 10 lijn hebben. De laatste afbeelding toont het luxe vlaggenschip van de achterkant. Daar zien we een vierhoekige cameraheuvel met vijf camera’s en de LED flitser.

De foto’s laten een strak ontwerp zien. Aan de achterkant is geen vingerafdrukscanner. Vermoedelijk ligt de scanner onder het beeldscherm verstop. De randen rondom het scherm zijn flinterdun.

Verwachten Samsung Galaxy S20 modellen

We verwachten drie modellen van de Galaxy S20. Het nieuwe vlaggenschip verschijnt in een S20 model, een S20 Plus en het nieuwe topmodel, de Samsung Galaxy S20 Ultra.

Met verwachten dat de basis versie een 6,4 inch Super AMOLED beeldscherm krijgt. Het middelste model heeft een 6,7 inch beeldscherm en het topmodel is uitgerust met een 6,9 inch AMOLED beeldscherm. Doordat de randen flinterdun zijn, is de behuizing niet zo groot als de grootte van de schermen doet vermoeden. Er is goed nieuws voor gamers en mensen die veel over het internet surfen. Want de nieuwe beeldschermen zijn vermoedelijk voorzien van een 120 Hz ververs snelheid. Daarmee is gaming sneller en surf je nog vloeiender door verschillende internet pagina’s. De krachtbron voor de Galaxy S20 vlaggenschepen is de nieuwste Snapdragon 865 processor of de nieuwe Exynos 990 processor van Samsung. Hier in Nederland zien we vermoedelijk de Exynos 990. Je mag hierbij 8 GB tot 12 GB aan werkgeheugen verwachten.

Samsung Galaxy S20 camera’s

Samsung heeft een indrukwekkende smartphone camera ontwikkeld met 108 megapixels. Deze ISOCELL camera zien we vermoedelijk in een van de drie S20 modellen. De basis S20 en de Samsung Galaxy S20+ zijn volgens een bekende Twitteraar uitgerust met een vernieuwde 12 megapixel camera. Niet getreurd, want de nieuwe 12 megapixel camera heeft een nog grotere sensor waardoor foto’s die je hiermee maakt beter zijn dan met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 10 camera.

Het topmodel van de Galaxy S20 lijn krijgt wel de 108 megapixel camera. De indrukwekkend grote lens is uitgerust met een 9-op-1 Bayer-sensor. Die zorgt er voor dat je foto’s van 12 megapixels krijgt met extra veel detail. De andere camera’s bestaan vermoedelijk uit een telelens met 5x optische zoom, een macro, breedhoek en diepte camera.

Waar kun je de Samsung Galaxy S20 lancering live kijken

Wil je de nieuwste Samsung Galaxy S20 kopen en ben je nieuwsgierig naar dit schitterende vlaggenschip? Je kunt de lancering live volgen op de pagina van Samsung. Op 11 februari op 20:00 uur begint de lancering.

Bron: Max

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie