Samsung Galaxy S20 unpacked op 11 februari

Samsung Galaxy S20 unpacked op 11 februari

De officiële promotie video voor de Samsung Galaxy S20 is gelekt. Het gloednieuwe Samsung vlaggenschip wordt op 11 februari officieel gepresenteerd (unpacked). De lancering is daarmee eerder dan voorgaande jaren. We weten inmiddels best veel over de nieuwe S lijn. Hier vind je de belangrijkste specificaties.

In november lekte al informatie over een lancering op 11 februari. Met de gelekte promotie film is het zeker. De Samsung Galaxy S20 is het eerste vlaggenschip van Samsung in 2020. We verwachten een flinke smartphone met de laatste technische hoogstandjes. Het topmodel wordt zelfs uitgerust met een indrukwekkende 108 megapixel Samsung camera.

Samsung Galaxy S20 onthulling op 11 februari 2020

De promotie video van Samsung laat het woord Galaxy zien en twee vierkanten blokken. Daarmee doelt de fabrikant vermoedelijk op de vierkante cameraheuvel van de Samsung Galaxy S20 (eerder Samsung Galaxy S11 genoemd). We hebben het ontwerp van Samsung Galaxy S10 opvolger al kunnen bewonderen dankzij OnLeaks.

Volgens Twitteraar Max Weinbach wijst het vierhoekige vlak naar de cameraheuvel van de Galaxy S20 Ultra. Het vierkante blok verwijst vermoedelijk naar de Galaxy Fold 2.

Samsung Galaxy S20 verwachtingen

De Samsung Galaxy S20 verschijnt waarschijnlijk in drie modellen. Er volgt een model met een 6,4 inch scherm, 6,7 inch scherm en het topmodel krijgt een 6,9 inch beeldscherm. Men verwacht dat Samsung de volgende namen gebruikt: Galaxy S20, Galaxy S20 Plus en Galaxy S20 Ultra.

Het ontwerp van de Galaxy S20 Ultra is al door OnLeaks gelekt. De twitterlekker toonde ons de onderstaande smartphone. We zien een groot beeldscherm met gaatje voor de selfie camera. De achterzijde heeft een strakke vormgeving en opvallende vierkante cameraheuvel. Het vlaggenschip krijgt vijf camera’s waarmee je in werkelijk iedere situatie de mooiste foto’s kunt maken. De belangrijkste camera wordt de 108 megapixel van Samsung. Als krachtbron verwachten we de nieuwste Exynos 9 processor van Samsung. We verwachten minstens 8 GB aan werkgeheugen en een flinke hoeveelheid aan opslagruimte.

Samsung Galaxy S20 Galaxy S11

Samsung Galaxy S10 Lite en Note 10 Lite

Kun je niet wachten tot de S20 lancering? Of wil je een goedkopere camera telefoon van Samsung kopen? Dan kun je nu de Samsung Galaxy S10 Lite of Note 10 Lite kopen. De nieuwe budget versies van de premium 2019 Samsung telefoons hebben een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Via: 1

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie