Samsung Galaxy S10 Plus heeft twee selfie camera’s

Samsung Galaxy S10 Plus heeft twee selfie camera’s

De aankomende Samsung Galaxy S10 modellen hebben een groot beeldscherm met een gat voor de selfie camera, een zogenoemd Infinity O beeldscherm. Het plus model van de Galaxy S10 heeft echter twee selfie camera’s en zal daarom uitgerust zijn met een groter gat in het beeldscherm.

Vanuit verschillende lekken weten we inmiddels dat de Samsung Galaxy S10 in drie modellen verschijnt. De basis versie met een camera en een selfie camera. Volgens Weibo lekker Ice Universal mogen we voor de Samsung Galaxy S10 Plus een variant op het nieuwe Infinity-O schermen van Samsung verwachten. Dit toestel heeft namelijk twee selfie camera’s.

Samsung Galaxy S10 Plus dual selfie

De Weibo lekker Ice Universal is een van de grootste bronnen van Samsung nieuws. Hij bevestigd dat we drie Samsung Galaxy S10 modellen mogen verwachten. De lekker noemt de Samsung Galaxy S10 Lite, Galaxy S10 en de Galaxy S10 Plus. Van dit drietal krijgen de eerste twee een Infinity O beeldscherm. Dit type beeldscherm heeft een gat waarin de selfie camera ligt.

De Samsung Galaxy Plus heeft een ander type beeldscherm met groter gat. De premium versie is voorzien van twee selfie camera’s. Het tweetal bestaat net zoals bij de Google Pixel 3 uit een normale sensor met tweede groothoek lens. De camera’s hebben daarom een verschillende omvang en dat maakt het wat lastiger bij de verwerking in het beeldscherm. Ice Universal toonde dit probleem eerder al in de onderstaande tweet.

Verwachte specificaties Galaxy S10+

Behalve twee selfie camera’s zal de Samsung Galaxy S10+ worden uitgerust met een drievoudige hoofdcamera. Het topmodel uit de S lijn krijgt een groot Super AMOLED beeldscherm met een hoge beeldverhouding. Dit scherm neemt vermoedelijke 93,4% van de volledige voorkant in. De krachtbron in Europa is natuurlijk de nieuwe Exynos processor, de Exynos 9820. Je mag daarbij 6 GB of 8 GB aan werkgeheugen verwachten. De accu heeft net zoals bij de Samsung Galaxy Note 9 een capaciteit van 4.000 mAh

De premium telefoon draait op Android 9 Pie met het One UI besturingssysteem van Samsung.

Bron: Ice Universal / Concept

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie