Samsung Galaxy S10 Lite met flinke 4.500 mAh accu

Samsung Galaxy S10 Lite met flinke 4.500 mAh accu

In maart 2019 heeft Samsung de Galaxy S10 serie gepresenteerd. Volgens de laatste geruchten wordt de smartphone rijke lijn uitgebreid. De Koreaanse fabrikant lanceert vermoedelijk ook nog de Samsung Galaxy S10 Lite.

De nieuwe Lite belooft een flinke smartphone te worden. Het toestel is voorzien van een groot Super AMOLED beeldscherm en een flinke 4.370 mAh accu. De Samsung Galaxy S10 Lite krijgt de snelle Snapdragon 855 en draait op Android 10. De Lite is met een 6,7 inch beeldscherm de grootste S10 in de volledige lijn.

Samsung Galaxy S10 Lite

Samsung Galaxy S10 Lite specs

Er zijn steeds meer geruchten rondom de Samsung Galaxy S10 Lite. Recent werd het toestel getest op Geekbench. De smartphone benchmark bevestigde de belangrijkste specificaties. De nieuwe Samsung telefoon krijgt een groot 6,7 inch Super AMOLED beeldscherm. Als krachtbron vermelden de geruchten een snelle Snapdragon 855 processor van Qualcomm. We mogen in Nederland echter uitgaan van de Exynos 9820 processor, dezelfde processor als de Samsung Galaxy S10. Samsung gebruikt bijna altijd haar eigen processors in Nederland. De rappe Exynos processor krijgt 8 GB aan werkgeheugen en je mag rekenen op 128 GB aan opslagruimte. Het besturingssysteem is Android 10. De accuduur van de Samsung Galaxy S10 Lite moet erg goed zijn. De telefoon krijgt een flinke 4.370 tot 4.500 mAh accu. De accu is ook nog eens razend snel gevuld dankzij de 45 W snelladen ondersteuning.

Samsung camera telefoon

Op het gebied van camera’s is de Samsung Galaxy S10 Lite helemaal niet lite. Het toestel is uitgerust met een drievoudige hoofdcamera. De selfie camera aan de voorkant mag er ook zijn. Het is vermoedelijk dezelfde 32 megapixel front camera als de Samsung Galaxy A70. De drievoudige hoofdcamera bestaat uit een 48 megapixel camera in combinatie met 12 megapixel camera en 5 megapixel camera.

Men verwacht dat de Samsung Galaxy S10 Lite te koop is drie kleuren, wit, zwart en blauw.

De Samsung Galaxy S10 Lite vult het gat op dat is ontstaan tussen de premium Samsung Galaxy S10E en de mid-range Samsung Galaxy A70. De prijs van de aantrekkelijke Samsung telefoon is nog niet bekend.

 

Via: GSMArena

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie