Dit is hem dan echt, de Samsung Galaxy S10

Dit is hem dan echt, de Samsung Galaxy S10

Bijna een maand voordat de Samsung Galaxy S10 wordt gelanceerd zien we de persrenders van het drietal. Samsung presenteert dit jaar drie vlaggenschepen net zoals Apple in 2018. Op 20 februari ontmoeten we de Samsung Galaxy S10E, S10 en S10 Plus.

Jaarlijks presenteert Samsung in het eerste kwartaal de nieuwe S lijn. 2019 is een speciaal jaar want de Koreaanse smartphone-reus lanceert haar jubileum model, de Samsung Galaxy S10. Dankzij Roland Quandt heeft het aankomende vlaggenschip geen geheimen meer. De bekende twitterlekker heeft de pers renders voor alle drie de S10 vlaggenschepen op de kop getikt.

Galaxy S10E

Ontmoet de Samsung Galaxy S10 lijn

De Samsung Galaxy S10 lijn bestaat niet uit twee modellen zoals bij de Samsung Galaxy S9. Het jubileum toestel is verkrijgbaar in drie versies, de Samsung Galaxy S10E, de Samsung Galaxy S10 en de Samsung Galaxy S10 Plus. Drie smartphones die sneller, krachtiger zijn dan alle andere Android smartphones.

De voordelige Samsung Galaxy S10E is te vergelijken met de Apple iPhone XR, maar dan goedkoper. De prijs is lager en het toestel heeft minder camera’s dan de premium S10 versies. De krachtbron is natuurlijk wel de snelle Exynos 9820 processor. Je kunt echter alleen kiezen voor 6 GB werkgeheugen met 128 GB opslag. De S10 is uitgerust met een camera meer. Het vlaggenschip is voorzien van een drievoudige hoofdcamera. De specificaties daarvan zijn nog niet bekend. Verwacht een indrukwekkend drietal waarmee je voortreffelijke foto’s maakt. De Samsung Galaxy S10 is iets groter en heeft een grotere accu. Het topmodel is ook dit jaar de plus. De Samsung Galaxy S10 Plus heeft ook een extra camera in vergelijking tot het goedkopere model. De S10 Plus is namelijk voorzien van een dual selfie camera en een drievoudige hoofdcamera. Hiermee volgt Samsung het voorbeeld van LG met de LG V40.

Dit moet je weten over de Samsung Galaxy S10E

De voordelige S10 is uitgerust met een groot 5,8 inch beeldscherm met een gat voor de selfie camera. Het prachtige Infinity beeldscherm neemt hierdoor nog meer van de voorkant. De Samsung Galaxy S10E is voorzien van de Exynos 9820 processor met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslagruimte. We verwachten een bescheiden 3.100 mAh accu waarmee je eenvoudig een dag gebruik haalt. Net zoals de Samsung Galaxy S9 Plus beschikt de S10E over een dual hoofdcamera. Het duo behoort waarschijnlijk tot de top in de smartphone markt. Quandt meent dat Samsung dit vlaggenschip verkoopt met een prijs van 749 euro. Veel goedkoper dan de S9 van vorig jaar.

Alles Samsung Galaxy S10 geruchten

De normale Samsung Galaxy S10 is rijk uitgerust. De smartphone heeft een flink 6,1 inch Super AMOLED beeldscherm. Aan de bovenkant van het scherm is een gat gemaakt voor de selfie camera. Binnen de glazen behuizing vinden we dezelfde Exynos 9820 processor als bij de andere modellen. Je kunt echter kiezen voor 6 GB / 128 GB of de snellere 8 GB versie met 512 GB aan opslagruimte. Het vlaggenschip is voorzien van een drievoudige hoofdcamera. Een trio dat zich zeker kan meten met de Huawei Mate 20 Pro. De Samsung Galaxy S10 heeft een 3.400 mAh accu. De prijs van dit krachtige toestel begint bij 899 euro.

Samsung Galaxy S10 Plus abonnement

Alles S10 Plus geruchten

Het topmodel binnen de S10 lijn is natuurlijk de Samsung Galaxy S10 Plus. Het wordt een waar monster met de snelste Android processor, meer geheugen dan ooit en natuurlijk vijf camera’s. Samsung pakt uit!

De Samsung Galaxy S10 Plus is uitgerust met een 6,4 inch Super AMOLED beeldscherm met een flink gat in het scherm. In het ovale gat vinden we twee selfie camera’s. Hiermee kun je prachtige selfie foto’s maken met allerlei effecten zoals het bokeh diepte effect. De waterdichte smartphone heeft een glazen behuizing en daarin prijken drie camera’s. Hiermee wordt de Samsung Galaxy S10 Plus zeker een van de beste camera smartphones van dit moment. De krachtbron is de Exynos 9820 processor van het merk zelf. Vervolgens kun je kiezen voor drie modellen. Samsung presenteert dit jaar een indrukwekkende hoeveelheid aan geheugen met het topmodel. De duurste Samsung Galaxy S10 Plus is namelijk uitgerust met 12 GB aan werkgeheugen (je leest het goed) een 1 TB aan opslagruimte. De ultieme gaming smartphone en zakelijke telefoon in één. Daar hoort ook een flinke accu bij van 4.100 mAh.

Op 20 februari presenteert Samsung de nieuwe Samsung Galaxy S10 lichting. Niet veel later kun je hier het beste Galaxy S10 abonnement vergelijken.

Bron: Quandt

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie