Samsung Galaxy A9 nu in de winkels

Samsung Galaxy A9 nu in de winkels

De eerste smartphone met vier hoofdcamera’s ligt nu in de winkels. De Samsung Galaxy A9 kun je vanaf nu kopen. Het toestel heeft een prachtig ontwerp en wel vijf krachtige camera’s. De veelzijdige camera telefoon is los te koop of middels een Galaxy A9 abonnement.

Terwijl Huawei aan het begin van 2018 de smartphone-markt verraste met de Huawei P20 Pro met drie hoofdcamera’s, ging Samsung afgelopen oktober nog een stap verder. De Koreaanse nummer een smartphone-maker presenteerde de Samsung Galaxy A9. Een krachtige mid-range telefoon met wel vier hoofdcamera’s. Deze veelzijdige camera telefoon ligt nu in de Nederlandse winkels.

Samsung Galaxy A9 abonnement beschikbaar

Vanaf nu kun je de Samsung Galaxy A9 kopen. De telefoon is per 22 november leverbaar via Samsung maar Mobiel.nl heeft de krachtige camera smartphone al binnen. Sluit je nu een Samsung Galaxy A9 abonnement af dan krijg je de telefoon direct meegeleverd.

De nieuwe Samsung is een van de meest veelzijdige camera telefoons van dit moment. Het toestel is uitgerust met vijf camera’s waarvan je er vier aan de achterkant vind. Zijn voordelige broertje de Samsung Galaxy A7 2018 is al enige tijd beschikbaar en ook een uitstekende camera telefoon met zijn drievoudige hoofdcamera.

Samsung Galaxy A9

De Samsung Galaxy A9 heeft een luxe uitrusting. De Samsung telefoon beschikt over een groot 6,3 inch AMOLED beeldscherm in een relatief slanke behuizing. In de dunne rand boven dit grote scherm vind je een flinke 23 megapixel front camera. De camera smartphone heeft de snelle Snapdragon 660 processor als krachtbron. Je krijgt daarbij 6 GB aan werkgeheugen met 128 GB aan opslagruimte. Mocht je meer willen opslaan dan kun je gebruikmaken van een microSD kaart. Het toestel heeft een flinke 3.800 mAh accu waarmee je eenvoudig een tot twee dagen aan gebruik haalt. Android 8 Oreo is het besturingssysteem.

Camera smartphone

De nadruk van de Samsung Galaxy A9 ligt natuurlijk op de camera’s. Het toestel heeft er wel vijf verdeeld over de voor- en achterkant. De viervoudige hoofdcamera is een primeur in de smartphone markt. Het viertal bestaat uit een 24 megapixel primaire camera in combinatie met 10 megapixel tele camera met 8 megapixel breedhoek camera en 5 megapixel diepte lens. Voor de smartphone fotograaf biedt deze telefoon de meeste opties. Je schiet prachtige bokeh portret foto’s in een handomdraai en zoomt tot 2 keer probleemloos in. Aan de andere kant kun je ook uitzoomen en extra veel in beeld krijgen dankzij de 8 megapixel breedhoek camera.

Zoek je een goede camera telefoon en wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is een Samsung Galaxy A9 abonnement een interessante optie. De krachtige smartphone is snel en maakt de mooiste foto’s.

Samsung Galaxy A9 Camera Highlights

Bron: Samsung

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie