Dit is de Samsung Galaxy A8s met Infinity-O scherm

Dit is de Samsung Galaxy A8s met Infinity-O scherm

Afgelopen maanden heeft Samsung de Galaxy A lijn uitgebreid met de Galaxy A7 en A9. Daar komt vermoedelijk een Samsung Galaxy A8s bij. Dit krachtige toestel voor het middensegment is waarschijnlijk voorzien van een Infinity-O beeldscherm.

Twitteraar MaxJmbr is een goed geïnformeerde rendermaker van AllaboutSamsung.de. Hij lekt regelmatig betrouwbare informatie over Samsung en het ontwerp van aankomende Samsung smartphones. Deze week toont hij ons de looks van de aankomende Samsung Galaxy A8s. De specificaties van dit nieuwe toestel zijn helaas nog niet bekend. Die specs zullen echter niet minder zijn dan de specificaties van de Galaxy A7. Het is helaas onduidelijk of deze moderne Samsung telefoon naar Nederland wordt gebracht.

Samsung Galaxy A8s abonnement

Samsung Galaxy A8s met Infinity-O beeldscherm

Er is nog weinig bekend over de Samsung Galaxy A8s. Uitgaande van het ontwerp van Max is de telefoon uitgerust met vier camera’s waarvan er één middenin het beeldscherm ligt. Samsung slaat hiermee de notch trend volledig over en introduceert haar eigen beeldscherm trend. De selfie camera van de Samsung Galaxy A8s ligt namelijk in het beeldscherm. Rondom de selfie camera is een actief beeldscherm. Dit type beeldscherm noemt Samsung zelf Infinity-O. De volgende stap is New Infinity en daarbij ligt de selfie camera zelfs achter het beeldscherm.

De Samsung Galaxy A8s heeft veel overeenkomsten met de Galaxy A7 smartphone die eveneens drie hoofdcamera’s heeft. Vooral het beeldscherm valt op. De randen zijn nog slanker dan bij de Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy A8s specificaties

De specificaties van de Samsung Galaxy A8s zijn nog niet bekend. Wel kunnen we op basis van de andere Samsung telefoons enkele specificaties verwachten. Ten eerste krijgt het toestel een groot 5,8 tot 6,3 inch AMOLED beeldscherm. De processor is vergelijkbaar met de Galaxy A7 of Galaxy A9. De keuze ligt daarom in de Exynos 7885 of Snapdragon 660 processor met 4 GB werkgeheugen of meer. De prijs van dit toestel zal wat hoger liggen als Samsung kiest voor de nieuwere Snapdragon 710 processor.

Volgens verschillende geruchten beschikt Samsung Galaxy A8s over drie hoofdcamera’s met dezelfde specificaties als de Samsung Galaxy A7. AllaboutSamsung heeft bronnen die aangeven dat het toestel in verschillende hippe kleuren beschikbaar zal zijn.

Men verwacht dat Samsung de Galaxy A8s binnenkort presenteert.

Bron: AllaboutSamsung

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie