Samsung Galaxy A51 en Galaxy A71 officieel

Samsung Galaxy A51 en Galaxy A71 officieel

De nieuwe mid-range smartphone lijn van Samsung is officieel bekend gemaakt. De Koreaanse fabrikant presenteerde afgelopen week de Samsung Galaxy A51 en Galaxy A71. Beide telefoons hebben een viervoudige hoofdcamera en luxe AMOLED beeldscherm met punch hole.

De Samsung Galaxy A50 en Galaxy A70 zijn populaire telefoons en het is dan ook niet gek dat Samsung de opvolgers snel aankondigt. De nieuwe Galaxy A lijn bestaat uit twee luxe telefoons met een groot beeldscherm, een flinke accu en goede camera’s. De Samsung Galaxy A51 en Galaxy A71 krijgen een punch hole beeldscherm net zoals de dure Samsung Galaxy Note 10.

Samsung Galaxy A51 en A71

Belangrijkste Samsung Galaxy A51 kenmerken

De Samsung Galaxy A51 volgt de Samsung Galaxy A50 op. De nieuwe Samsung telefoon heeft een groter scherm, nieuwe processor en meer camera’s. In het haarscherpe 6,5 inch beeldscherm is een gaatje gemaakt voor de 32 megapixel front camera. De randen rondom het scherm zijn flinterdun. Aan de achterkant vind je een flinke cameraheuvel. In de cameraheuvel vind je wel vier camera’s. De basis camera heeft 48 megapixels en razend snelle phase detection autofocus. Met de 12 megapixel breedhoek camera krijg je net wat meer in beeld en je kunt inzoomen tot het kleinste detail met de 5 megapixel macro camera. Dankzij de 5 megapixel diepte lens krijg je die gave bokeh diepte effecten in je foto’s. De Samsung Galaxy A51 is voorzien van een nieuwe Exynos 9611 processor met 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslagruimte. De aantrekkelijke smartphone voor het middensegment heeft een flinke 4.000 mAh accu. Android 10 is het besturingssysteem.

A51 prijzen vergelijken

Belangrijkste info over de Samsung Galaxy A71

Wil je een nog groter beeldscherm en snellere processor dan is er de Samsung Galaxy A71. De opvolger van de Galaxy A70 is voorzien van een groter 6,7 inch Super AMOLED beeldscherm met gaatje. In het gaatje zit ook een 32 megapixel front camera. Aan de achterkant van de flinke smartphone vind je ook vier camera’s. De verdeling van deze camera’s is bijna gelijk aan die van de A51. Het toestel is voorzien van een flinke 64 megapixel hoofdcamera in combinatie met 12 megapixel breedhoek camera, 5 megapixel diepte camera en 5 megapixel macro camera.

A71 prijzen vergelijken

Als krachtbron heeft de Samsung Galaxy A71 de snelle Snapdragon 710 processor van Qualcomm. Je krijgt hier 6 GB of 8 GB aan werkgeheugen bij en 128 GB opslagruimte. De accu heeft 4500 mAh en ook de A71 draait op Android 10.

Binnenkort kun je de voordeligste Samsung Galaxy A51 en A71 abonnementen vergelijken.

Bron: Samsung

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie