Samsung Galaxy A4 krijgt Bluetooth V5: nieuwe Exynos?

Samsung Galaxy A4 krijgt Bluetooth V5: nieuwe Exynos?

In 2018 bracht Samsung al twee A lijnen uit. De Samsung Galaxy A8 2018 en A6 modellen. Waarschijnlijk volgt dit jaar nog een budget broertje, de Samsung Galaxy A4. Een nieuwe Bluetooth certificatie suggereert de komst van een nieuwe budget vriendelijke Samsung. De Bluetooth versie 5 certificatie suggereert echter een Snapdragon 630 of beter. Een andere mogelijkheid is dat het toestel verschijnt met een gloednieuwe Exynos processor.

Samsung heeft dit jaar al verschillende toestellen gelanceerd in de A-lijn. Na de A8 volgde de Galaxy A6 en vermoedelijk is er een Samsung Galaxy A4 in de maak. MySamsungPhones heeft een nieuwe Bluetooth certificering achterhaald voor verschillende Samsung telefoons met modelnummer SM-A460. De komst van een budget vriendelijke A serie is daarmee waarschijnlijk. Opmerkelijk is dat het budget toestel de nieuwste Bluetooth versie 5 krijgt.

Budget vriendelijke Samsung Galaxy A4

Naast de Samsung Galaxy A8 en Galaxy A6 smartphones lijkt er ook een Samsung Galaxy A4 aan te komen. Afgelopen weken zijn er verschillende SM-A460 modellen gespot met Bluetooth versie 5. A460 verwijst direct naar de Samsung Galaxy A4 omdat Samsung altijd dergelijke product namen gebruikt. De Samsung Galaxy Note 9 heeft bijvoorbeeld modelnummer SM-N960.

Er is meer bekent over de nieuwe Galaxy A4. Want Samsung heeft de werking van HTML ook getest. De SM-A460U is getest met een beeldscherm formaat van 846 x 412 pixels en dat geeft een Infinity beeldscherm met een beeldverhouding van 18,5:9.

samsung SM-a460u

De komst van een voordelige Galaxy A versie is natuurlijk niet vreemd aangezien die er vorig jaar ook waren. Toen werden alleen oneven Galaxy A modellen gelanceerd, Samsung Galaxy A3, A5 en A7. Wat wel opmerkelijk is, dat is de Bluetooth V5 certificatie.

SM A460 met Bluetooth versie 5

Terwijl de Samsung Galaxy A8 en A6 beide een Exynos processor als krachtbron hebben krijgt de A4 vermoedelijk een Snapdragon processor of een gloednieuwe Exynos processor. Samsung heeft op dit moment geen budget processor met Bluetooth V5 ondersteuning. De aanwezigheid van Bluetooth versie 5 suggereert daarom dat de goedkope A4 is uitgerust met een Snapdragon 630 processor of meer.

De aanwezigheid van Bluetooth versie 5 kan natuurlijk ook betekenen dat Samsung een nieuwe budget Exynos processor heeft ontwikkeld met Bluetooth v5 ondersteuning.

Wanneer de Samsung Galaxy A4 verschijnt is niet duidelijk. Wel is het zeker dat Samsung een mogelijke Galaxy A4 ontwikkeld met modelnummer SM-A460.

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie