Razer Phone 2 is een verbeterde pure gaming smartphone

Razer Phone 2 is een verbeterde pure gaming smartphone

Vannacht werd de tweede generatie gaming smartphones gelanceerd, de Razer Phone 2. De gaming telefoon heeft vrijwel hetzelfde ontwerp als zijn voorganger. De specs zijn op alle fronten echter flink verbeterd voor de ultieme gaming ervaring.

De Razer Phone 2 zou je zo maar eens kunnen verwisselen met de Razer Phone. De tweede generatie heeft dezelfde strakke lijnen en dikke speakers. Aan de achterkant zie je meer verschillen en daar is de ovale cameraheuvel in het midden geplaatst. De behuizing is gemaakt voor glas en dat heeft de weg vrijgemaakt voor eenvoudig Qi draadloos opladen. Uiteraard is het beeldscherm weer razend snel en ook de camera’s zijn verbeterd. De overklokte Snapdragon 845 wordt gekoeld voor uren lang gaming plezier.

Razer Phone 2

Waarom je de Razer Phone 2 wilt kopen

De nieuwe gaming smartphone van Razer is sneller, cooler en schiet prachtige plaatjes. De Razer Phone 2 is op alle fronten behalve het ontwerp verbeterd. Het razend snelle 5,7 inch QHD beeldscherm heeft opnieuw de ideale 120Hz ververs snelheid voor gamers. Dit jaar is het scherm nog helderder. De behuizing van het gaming vlaggenschip heeft een upgrade gehad. Je kunt nu prima even onder de douche door gamen en het toestel draadloos opladen. Zoals je mag verwachten is de krachtbron de snelste Android processor van dit moment. De Snapdragon 845 processor heeft acht kernen en is maximaal geklokt op 2,8 GHz. Een speciale cooling zorgt ervoor dat je uren lang kunt gamen zonder dat dit toestel te warm wordt. Er is 8 GB aan werkgeheugen maar slechts 64 GB aan opslagruimte. Die kun je natuurlijk wel uitbreiden met een microSD Kaart.

Razer Phone 2 gaming telefoon

Razer Phone 2 camera’s

De camera’s van de Razer Phone 2 zijn anders geplaatst en flink verbeterd. Het duo bestaat opnieuw uit twee 12 megapixel camera’s waarbij de primaire optisch gestabiliseerd is voor nog mooiere foto’s. De tweede lens is een telelens voor 2x optische zoom. Selfies schiet je met de 8 megapixel front camera.

Razer Phone 2 geluid

Sound is natuurlijk zeer belangrijk bij het spelen van spellen. Een gaming smartphone heeft vaak naar voren gerichte speakers. De Razer Phone 2 biedt een geweldige geluidservaring. De smartphone is uitgerust met dual front speakers, Dolby 5.1 digital Surround Sound en een 24 BIT DAC. Er is geen betere manier om games te spelen of Netflix te bekijken.

Razer Phone 2 Waterdicht

Je kunt binnenkort al een Razer Phone 2 abonnement afsluiten. De smartphone kost los 849 euro.

 

Bron: Razer

Bekijk het laatste nieuws over Razer:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie