Razer Phone 2 de ultieme gaming telefoon nu te koop

Razer Phone 2 de ultieme gaming telefoon nu te koop

De krachtige Razer Phone 2 gaming telefoon kun je vanaf nu met abonnement bestellen. Het razend snelle toestel is een waar premium vlaggenschip geworden. Alle tekortkomingen van de eerste generaties zijn de Razer weggepoetst.

Gaming is hot in 2018. De een na de andere fabrikant presenteerde een gaming smartphone en zelfs de meest zakelijke telefoon van 2018 kreeg een gaming tintje. Want de Samsung Galaxy Note 9 levert je ook een Fortnite Skin op. Kortom gaming telefoons zijn hot en de Razer Phone 2 is de ultieme gaming telefoon.

Razer Phone 2 gemaakt voor en door Gamers

Razer is een wereldwijd bekend gaming merk en sinds vorig jaar presenteert de onderneming ook telefoons. De eerste gaming telefoon van het merk was goed, maar er ontbraken enkele handige features. Met de Razer Phone 2 maakt de onderneming dit ruimschoots goed. De telefoon beschikt over een strakke behuizing die waterdicht is (IP67) en de camera’s zijn flink verbeterd.

De nieuwe krachtpatser heeft een strakke behuizing die wat weg heeft van een Sony Xperia telefoon. In de achterkant zijn de nieuwe camera’s centraal gepositioneerd. Onder het tweetal vind je het stoere slangenlogo. Dat logo licht op bij notificaties of wanneer je de gaming-modus activeert.

Razer Phone 2

Belangrijkste Razer Phone 2 specificaties

De Razer Phone 2 is naast zijn voorganger de enige smartphone met een 120 Hz beeldscherm. Het grote 5,7 inch Quad HD beeldscherm heeft daarmee een snellere ververs snelheid dan andere telefoons. Bij veeleisende games heb je dus net dat streepje voor. De smartphone beschikt over een rappe Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Je krijgt daar maar liefst 8 GB aan werkgeheugen bij. De hoeveelheid opslagruimte is voor echte gamers misschien wat mager, 64 GB. Zij zullen dan ook dankbaar gebruikmaken van de microSD kaart sleuf. Een speciaal koeling systeem helpt bij de verkoeling van de processor bij het gamen.

Gaming smartphone Razer Phone 2

De verbeterde camera’s van de Razer Phone 2 maken prachtige foto’s. De primaire camera is optisch gestabiliseerd en de 12 megapixel lens is groter. Daarnaast vind je de 12 megapixel telelens voor 2x optische zoom en natuurlijk die gave bokeh diepte effecten. Je portret foto’s zijn niet eerder zo gaaf geweest. Zoals je mag verwachten van een 2018 vlaggenschip heeft de Razer Phone 2 de nieuwste connectiviteit zoals Bluetooth v5 en 4G LTE Cat. 18.

Deze krachtpatser is nu te bestellen als los toestel en je sluit al een Razer Phone 2 abonnement af vanaf 42 euro per maand (2j).

Bekijk het laatste nieuws over Razer:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie