Razer bevestigt de komst van Razer Phone 2

Razer bevestigt de komst van Razer Phone 2

Gaming smartphones zijn hot! Het is dan ook niet vreemd dat Razer aan een tweede generatie werkt. De Razer Phone 2 komt er aan!

Na de lancering van de eerste pure gaming smartphone, de Razer Phone, volgde verschillende smartphone merken met vergelijkbare toestellen. Zelfs Samsung richtte zich met de Samsung Galaxy Note 9 speciaal op de gamers. De eerste pure gaming smartphone krijgt een opvolger, dat blijkt uit de publicatie van de cijfers van Razer.

Razer Phone 2

Uit het inkomstenrapport van Razer blijkt dat het gaming bedrijf werkt aan de Razer Phone 2. Het rapport laat ook zien dat de Razer Phone in beperkte oplage werd uitgebracht en wereldwijd positieve reviews scoorde. In het inkomstenrapport van de onderneming staat dat Razer zich focused op de ontwikkeling van een tweede generatie Razer Phone en bijbehorende software releases waarmee de onderneming de service wil uitbreiden van PC naar de mobiele markt.

De naam voor de tweede generatie smartphones is niet bekend, maar Razer Phone 2 lijkt een logische keuze. Er is geen informatie bekend over de specificaties. Verwacht in ieder geval een groot beeldscherm met razend snelle ververs snelheid. Het toestel krijgt natuurlijk ook de laatste Snapdragon 800 processor van Qualcomm. Wellicht verschijnt de tweede generatie dit jaar al met de Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Kiest Razer voor de nieuwe Snapdragon 855 ? Dan volgt de lancering ergens halverwege 2019, want de Snapdragon 855 processor wordt begin 2019 gepresenteerd.

Gaming smartphone Razer Phone 2

Razer Phone

De huidige Razer Phone is een zeer krachtige smartphone voorzien van een groot 5,7 inch Quad HD beeldscherm met de hoogste ververs snelheid in de mobiele industrie. De telefoon wordt aangedreven door de snelle Snapdragon 835 processor met 8 GB aan werkgeheugen. Al die kracht krijgt een enorme hoeveelheid stroom dankzij de 4.000 mAh accu. Hiermee kun je eenvoudig een volle dag van gebruik halen. Speciaal voor de mobiele gamers is de telefoon uitgerust met een 3,5 mm koptelefoon ingang op verschillende plaatsen en twee front speakers.

Lukt het Razer om met de Razer Phone 2 een goed alternatief in de markt te brengen voor de laatste generatie gaming smartphones zoals de Xiaomi BlackShark en ASUS ROG Phone?

Bekijk het laatste nieuws over Razer:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie