Presenteert Samsung vandaag eigen vouwbare telefoon?

Presenteert Samsung vandaag eigen vouwbare telefoon?

Na jaren van onderzoek en beeldscherm innovaties is het vandaag misschien wel het moment voor de vouwbare smartphone. Wil je live naar de Samsung Developers Conference kijken? Check hier de vouwbare Samsung Galaxy telefoon als eerste.

Zeer waarschijnlijk presenteert Samsung vandaag haar eerste vouwbare smartphone, de Samsung Galaxy F of project Winner. Vanavond en morgen houdt Samsung haar eigen Samsung Developers Conference (SDC 2018) en daar verwachten we naast de nieuwste technieken van de Koreaanse fabrikant ook de vouwbare telefoon. Via YouTube bekijk je de Conferentie live.

Vouwbare Samsung Galaxy F

De Koreaanse technologie reus heeft eerder al bevestigd dat het tijdens SDC 2018 zal pronken met de gebruikersinterface voor een vouwbare smartphone. Daarbij verwachten we natuurlijk ook het toestel zelf. Onduidelijk is alleen nog of de vouwbare Samsung Galaxy ook gelanceerd wordt. Misschien maken de technici alleen gebruik van een vouwbaar prototype.

De Keynote is vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd live te volgen via de bovenstaande link. De aankomende vouwbare smartphone heeft codenaam ‘Winnaar’ en krijgt vermoedelijk een vouwbaar AMOLED beeldscherm van 7,3 inch. Dit beeldscherm vouwt vermoedelijk horizontaal dubbel naar binnen.

Specificaties van de vouwbare Samsung

Welke geruchten zijn er over de specificaties van het vouwbare Samsung toestel? De Galaxy F wordt een waar vlaggenschip toestel zoals de Galaxy Note 9. De prijs van de nieuwste generatie smartphones is ook hoog. We verwachten een groot vouwbaar AMOLED beeldscherm. Men spreekt over een 7,3 inch beeldscherm dat naar binnen inklapt. Daarom heeft Samsung de telefoon ook voorzien van een 4,6 inch AMOLED beeldscherm aan de buitenkant. Daarboven verwachten we de dual camera’s. Dankzij het tweede scherm hoef je niet te rekenen op een aparte selfie camera. De krachtbron wordt de laatste Exynos processor uit de premium 9 lijn. Reken op genoeg werkgeheugen en een ruime hoeveelheid opslagruimte.

Wat je allemaal met dit premium vouwbare vlaggenschip kunt doen zien we waarschijnlijk al vanavond tijdens de Samsung Developers Conference 2018.

Bron: WIPO

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie