Stoere dual tone Galaxy S9 naar Europa voor kerst

Stoere dual tone Galaxy S9 naar Europa voor kerst

Steeds meer smartphone merken lanceren nieuwe kleuren maanden na de officiële lancering van hun vlaggenschip. Samsung is hier een van en presenteerde recent de blauwe dual tone Samsung Galaxy S9.

Het Samsung vlaggenschip is inmiddels al flink in prijs gedaald. Je zou het nu zelfs een directe concurrent kunnen noemen van de hippe OnePlus 6T. Het luxe vlaggenschip van Samsung is in Nederland beschikbaar in het paars, zwart, grijs, blauw en goud. In Duitsland kun je voor de kerst al de nieuwe kleur kopen, Polaris Blue.

Samsung Galaxy S9 Polaris Blue abonnement

Polaris Blue Samsung Galaxy S9 en S9 Plus

De razend snelle Samsung Galaxy S9 en S9 Plus zijn voor kerst al beschikbaar in de nieuwe dual tone kleur. De Polaris Blue modellen van het vlaggenschip worden verscheept naar onze buren, Duitsland. Wie weet lukt het Belsimpel om er een paar op de kop te tikken zodat je de gloednieuwe kleur ook in Nederland kan kopen. Belsimpel haalt regelmatig telefoons uit Duitsland.

De Samsung Galaxy S9 vlaggenschepen zijn inmiddels honderden euro’s goedkoper geworden. Je pikt er al een op voor een prijs die lager is dan de gemiddelde OnePlus 6T. Met de Samsung heb je dan wel een premium telefoon in huis van het nummer een smartphone merk in de wereld.

Over de Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9 is een van de beste telefoons van 2018. Het vlaggenschip heeft misschien niet het nieuwe ontwerp waar mensen op hadden gehoopt. Binnen in de telefoon zie je wel degelijk een gigantische upgrade ten opzichte van de Samsung Galaxy S8.

Het toestel heeft een 5,8 inch Quad HD+ AMOLED beeldscherm dat zich om de glazen behuizing lijkt te vouwen. Wil je meer beeldscherm dan kies je de Galaxy S9 Plus met het 6,2 inch scherm. De krachtbron is een snelle Exynos 9810 processor met 4 GB aan werkgeheugen tot 6 GB voor de Galaxy S9 Plus. Samsung heeft het verschil tussen de twee Galaxy S modellen in 2018 vergroot. De Galaxy S9 Plus heeft niet alleen meer werkgeheugen maar ook een 12 megapixel tele camera meer.

Bron: MSP

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie