Opvolger BlackBerry KeyONE, BBF100-1, gespot op Geekbench

Opvolger BlackBerry KeyONE, BBF100-1, gespot op Geekbench

De mogelijke opvolger van de BlackBerry KEYone krijgt vermoedelijk ook een QWERTY toetsenbord bleek vorige maand al. Vandaag zien de smartphone met model nummer BBF100-1 waarschijnlijk op Geekbench.

Vandaag hebben we de Geekbench score ontdekt van het aankomende BlackBerry toestel. Het toestel dat getest wordt, heeft de naam Qualcomm BBF100-1 en verwijst naar de volgende BlackBerry smartphone in samenwerking met Qualcomm. De laatste, de BlackBerry Motion, heeft modelnummer BBD-1. Eerdere geruchten suggereerde al dat de nieuwe smartphone wordt aangedreven door de Snapdragon 660 processor van Qualcomm. We zien vandaag dat we een moderne en krachtige smartphone van het zakelijke smartphone merk mogen verwachten. De QUALCOMM BBF100-1 wordt namelijk aangedreven door de snelle processor van Qualcomm met wel 6 GB aan werkgeheugen.

BlackBerry BBF100-1

Vandaag hebben we de eerste Geekbench score ontdekt van de QUALCOMM BBF100-1. Het is zeer waarschijnlijk het eerste teken van een opvolger van de BlackBerry KEYone. Een smartphone met QWERTY toetsenbord. Men noemt het toestel ook wel BlackBerry KEYtwo. De nieuwste generatie smartphones van het zakelijke merk hebben namelijk opvolgende modelnummers en de laatste was de BlackBerry Motion, ook wel BBD100-1.

BlackBerry BBF100-1 Geekbench

De score van het nieuwste toestel met QWERTY toetsenbord is niet één van de beste. Het toestel wordt aangedreven door de Snapdragon 660 processor van Qualcomm met wel 6 GB aan werkgeheugen. De Geekbench bevestigd dat de nieuwste BlackBerry het Android 8 Oreo als besturingssysteem heeft.

BlackBerry KEYtwo specificaties

De opvolger van de BlackBerry KEYone heeft een 4,5 inch beeldscherm en fysiek toetsenbord. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 625 processor. Voor de volgende generatie BlackBerry KEYone verwachten een flinke. Het nieuwe toestel wordt namelijk aangedreven door de nieuwe Snapdragon 660 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Aangezien de telefoon een QWERTY toetsenbord heeft kunnen we uitgaan van een vergelijkbare samenstelling. Een 4,5 inch beeldscherm en QWERTY toetsenbord.

BlackBerry Motion

Het laatste toestel van BlackBerry is de Motion. Een veilige smartphone die veel weg heeft van de BlackBerry KEYone. De smartphone heeft een groot 5,5 inch beeldscherm en wordt aangedreven door de snelle Snapdragon 625 processor. Aan de achterkant tref je een 12 megapixel camera voorzien van phase detection autofocus en dual LED flitser. Je maakt selfies met de 8 megapixel camera aan de voorkant.

BlackBerry Motion

Bekijk het laatste nieuws over Blackberry:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie