Oppo R17 Pro met Snapdragon 710 bezoekt Geekbench

Oppo R17 Pro met Snapdragon 710 bezoekt Geekbench

De aankomende Oppo R17 Pro heeft zich vandaag laten zien op Geekbench. Het aankomende mid-range toestel met Essential PH-01 look verschijnt met de krachtige Snapdragon 710 processor 8 GB aan werkgeheugen.

Oppo is dit jaar nieuw in Nederland. De grote zus van OnePlus is gespecialiseerd in krachtige selfie camera’s en telefoon met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer waarschijnlijk hebben we de aankomende Oppo R17 Pro vandaag gespot op Geekbench als Oppo PBEM00. De score is netjes en bevestigd de belangrijkste specificaties die eerder al lekte. Het nieuwe toestel krijgt een snelle Snapdragon 710 processor processor met een grote hoeveelheid aan werkgeheugen.

Oppo F9 Pro Snapdragon 710

Oppo R17 Pro bezoekt Geekbench

Op Geekbench testen smartphone fabrikanten de werking van de aankomende smartphones. Daardoor is de benchmark een rijke bron aan informatie voor ons. De test van de Oppo PBEM00 of Oppo R17 Pro bevestigt een aantal specificaties voor het aankomende mid-range vlaggenschip. De Oppo R17 Pro is namelijk uitgerust met de krachtige Snapdragon 710 processor. Een snelle octa core processor met vier kernen op 2,2 GHz en vier zuinige 1,71 GHz kernen. Het is een snelle processor die snelheid tegen de premium processors aan schurkt. Het nieuwe toestel krijgt daarbij een flinke hoeveelheid werkgeheugen van 8 GB. Aan snelheid kom je daarmee niet te kort. Android 8.1 is het besturingssysteem van de aankomende telefoon. De Oppo PBEM00 zet een score neer op Geekbench van 1708 bij 5818 voor multi core. Daarmee is de telefoon wel iets langzamer dan de Xiaomi Mi 8 SE met dezelfde Snapdragon 710. De Xiaomi scoort gemiddeld richting de 1850 bij 5880.

Verwachte specificaties Oppo R17 Pro

De nieuwe Oppo R17 Pro krijgt een fullscreen ontwerp dat veel overeenkomsten heeft met de Essential PH-01. Het grote 6,4 inch AMOLED beeldscherm heeft bovenin alleen een kleine uitsparing voor de indrukwekkende 25 megapixel selfie camera. Achter het beeldscherm tref je de vingerafdrukscanner. Deze nieuwe technologie wordt nog weinig gebruikt. De krachtbron van het toestel is een Snapdragon 710. Aan de achterkant mag je twee hoofdcamera’s verwachten. Een 16 megapixel lens met 20 megapixel lens voor diepte waarmee je die prachtige bokeh portret foto’s kunt maken. Men verwacht een accu van zo’n 3.500 mAh accu die je waarschijnlijk weer rap opgeladen hebt dankzij Oppo’s VOOC snel oplaad techniek. Het toestel is voorzien van de laatste connectiviteit en beschikt over Bluetooth v5 en razend snel 4G LTE. De telefoon krijgt een snelle USB Type C poort en krijgt vermoedelijk een 3,5 mm koptelefoon ingang.

Vermoedelijk verschijnt de Oppo R17 Pro snel in Nederland. Want op dit moment word zijn voorganger de Oppo R15 Pro hier ook verkocht.

Bekijk het laatste nieuws over Android:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie