Handleiding bevestigt ontwerp Samsung Galaxy S10 Lite

Handleiding bevestigt ontwerp Samsung Galaxy S10 Lite

Eerder deze maand lekte het ontwerp van de Samsung Galaxy S10 Lite. We zagen renders van het aankomende mid-rangs Samsung en die worden nu bevestigd. Samsung presenteert komend jaar twee lite versies van de premium S10 en Galaxy Note 10.

We verwachten de eerste volgende maand al tijdens CES 2020. De grote elektronica beurs in Las Vegas is het toneel van verschillende nieuwe telefoons. Naast de Lite komen er nog meer Samsung telefoons. Waarschijnlijk presenteert de Koreaanse fabrikant de Note 10 en de opvolger van de Samsung Galaxy A50.

Samsung Galaxy S10 Lite gebruikershandleiding

Nog voor de lancering is de gebruikshandleiding van de Samsung Galaxy S10 Lite online gevonden. De handleiding bevestigd het ontwerp dat we eerder deze maand zagen. OnLeaks presenteerde ons de aankomende Samsung smartphone vanuit alle hoeken. In de gebruikershandleiding is een tekening te vinden. De tekening bevestigd het Infinity beeldscherm met selfie camera middenin het scherm. Onder het scherm is de vingerafdrukscanner geplaatst. Aan de achterkant is een grote cameraheuvel getekend met drie camera’s en een LED flitser. De gebruikershandleiding bevat alleen de schetsen van de Galaxy S10 Lite, maar ze bevestigen wel dat de smartphone een display heeft met een gaatje in het midden en een vingerafdrukscanner eronder. De lichte versie van de Galaxy S10 krijgt een USB Type C poort en NFC. Er wordt geen 3,5 mm koptelefoon genoemd in de handleiding.

S10 Lite handleiding

Verwachte specificaties Samsung Galaxy S10 Lite

We verwachten dat de Samsung Galaxy S10 Lite een flink 6,7 inch Full HD beeldscherm krijgt. Het haarscherpe Super AMOLED beeldscherm krijgt een hoge beeldverhouding van 20:9. Hierdoor is de telefoon relatief slank. We rekenen op de snelle Snapdragon 855 processor met 8 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslagruimte. Hiermee wordt de Galaxy S10 Lite een razend snelle middenklasser. Android 10 is het besturingssysteem. Er is een flinke 4.500 mAh accu die 45 W fast charge ondersteunt.

De camera’s

Op gebied van camera’s is de Samsung Galaxy S10 Lite rijk uitgerust. Het toestel krijgt een flinke 32 megapixel front camera midden in het beeldscherm. Draai je het toestel op dan kijk je naar de drievoudige hoofdcamera. Het drietal bestaat uit een 48 megapixel camera in combinatie met 12 megapixel ultrabreedhoek camera en 5 megapixel diepte lens of macro camera.

Niet lang nadat Samsung de Samsung Galaxy S10 Lite presenteert kun je hier het voordeligste S10 Lite abonnement vergelijken.

 

Via: 1

Bekijk het laatste nieuws over Samsung:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie