OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro gaan voorbij aan snelheid

OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro gaan voorbij aan snelheid

OnePlus presenteert dit jaar meer vlaggenschepen en meer camera’s. Naast de basis OnePlus 7 kun je in 2019 ook de OnePlus 7 Pro kopen. Beide toestellen zijn razend snel en voorzien van top camera’s. De OnePlus 7 Pro is volgens DxO Mark zelfs de nummer drie camera telefoon.

OnePlus wordt langzaam maar zeker volwassen. Het merk van budget vlaggenschepen wordt daarmee ook duurder. De OnePlus 7 Pro is zelfs duurder dan de Samsung Galaxy S10. De basis OnePlus 7 blijft natuurlijk wel goedkoop. Je kunt de voordelige premium telefoon al kopen vanaf 559 euro.

OnePlus 7 budget vlaggenschip kopen

Ben je op zoek naar een krachtige telefoon waarmee je alles kunt? Zoek je een krachtige gaming telefoon voor een aantrekkelijke prijs? Dan ben je ook in 2019 aan het juiste adres bij OnePlus. De OnePlus 7 is een snelle smartphone met lekker veel geheugen en een stel krachtige camera’s. De smartphone is op alle fronten verbeterd ten opzichte van de OnePlus 6T.

De aantrekkelijke OnePlus 7 is uitgerust met een schitterend 6,41 inch AMOLED beeldscherm in een slanke behuizing. Bovenaan vind je de 16 megapixel selfie camera met elektronische beeldstabilisatie. Achter het heldere beeldscherm ligt de vingerafdrukscanner. Zoals je inmiddels mag verwachten van het Chinese merk is de krachtbron de laatste uit de Snapdragon 800 serie. De Snapdragon 855 processor is sneller en zuiniger dan zijn voorganger. Je krijgt 6 GB met 128 GB of 8 GB werkgeheugen met 256 GB opslagruimte.

OnePlus 7 abonnement

OnePlus camera telefoon

De strakke achterkant van de OnePlus telefoon is voorzien van twee krachtige camera’s. Het duo bestaat uit een 48 megapixel hoofdcamera met f/1.8 diafragma en 5 megapixel telelens. De primaire camera is optisch gestabiliseerd voor een nog mooier resultaat. Je maakt met deze telefoon dan ook prachtige foto’s.

OnePlus 7 Pro meer scherm en meer camera’s

Het tweede toestel in de OnePlus 7 lijn is de premium OnePlus 7 Pro. Een rijker uitgeruste versie met een nog mooier beeldscherm, hippe pop-up camera en wel drie hoofdcamera’s. Het schitterende 6,67 inch AMOLED beeldscherm van deze telefoon neemt ruim 88 procent van de voorkant in. De randen rondom het beeldscherm kunnen bijna niet slanker. Achter het beeldscherm vind je de vingerafdrukscanner. De selfie camera is weggestopt in de behuizing. Wanneer je een selfie foto maakt komt de camera vanzelf uit de behuizing. Het premium vlaggenschip heeft een Snapdragon 855 processor als krachtbron. Daar krijg je 6 GB tot 12 GB aan werkgeheugen bij met 128 GB of 256 GB aan opslagruimte.

Waarin de OnePlus 7 Pro nog meer in uitblinkt zijn de krachtige hoofdcamera’s. Het drietal bestaat uit een krachtige 48 megapixel hoofdcamera met f/1.6 diafragma. Daarnaast ligt een 8 megapixel telelens en beide camera’s zijn optisch gestabiliseerd (OIS). Dankzij OIS schiet je haarscherpe foto’s en zijn films stabieler dan ooit. De derde camera is een 16 megapixel breedhoek lens waarmee je extra veel in beeld krijgt. De OnePlus 7 Pro behoort volgens DxO Mark tot de top drie camera smartphones van dit moment. Daarbij hoeft het krachtige budget vlaggenschip alleen de Huawei P30 Pro en de Samsung Galaxy S10 5G voor zich te laten.

Sluit je een OnePlus 7 Pro abonnement af dan hebt je keuze uit drie geheugen modellen en drie verschillende kleuren.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie