OnePlus 6T unboxing verklapt veel leuks

OnePlus 6T unboxing verklapt veel leuks

De OnePlus 6T verwachten we elk moment. Vanuit China zijn de eerste beelden van de mogelijke verpakkingsdoos van het aankomende vlaggenschip al gelekt. De beelden verklappen gave features. Het is nu nog wachten op de eerste OnePlus 6T unboxing video’s.

De OnePlus 6T wordt de opvolger van de OnePlus 6 en we verwachten het toestel tegen eind oktober of begin november. De eerste gegevens zijn al gelekt en die zijn veelbelovend. Het krachtige Android toestel wordt uitgerust met een groot AMOLED beeldscherm voorzien van druppelvormige notch. Vandaag blijkt ook dat het goedkope vlaggenschip een luxe feature krijgt, een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm.

OnePlus 6T doos

OnePlus 6T verpakking

Vandaag lekte de verpakkingsdoos van de OnePlus 6T. Helaas weten we niet 100% zeker of deze beelden daadwerkelijke van de OnePlus zijn. De doos heeft in ieder geval veel overeenkomsten met de verpakking van eerdere OnePlus toestellen en het is daarom waarschijnlijk dat we met de echte verpakking te maken hebben.

De verpakking bevestigt de aanwezigheid van een selfie camera in een druppelvormige uitsparing. Verwacht daar opnieuw een flinke selfie camera van 16 megapixels of meer. Wat de verpakking ook weggeeft is de aanwezigheid van een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm. De nieuwste vingerafdrukscanner techniek hebben we nog niet heel vaak gezien. Hiermee krijgt het ontwerp team van OnePlus natuurlijk ook meer vrijheid omdat de vingerafdrukscanner aan de achterkant niet meer nodig is. De behuizing van het vlaggenschip wordt daardoor nog strakker. Aan die achterkant mag je volgens de laatste geruchten niet twee, maar wel drie cameralenzen verwachten. Gaat OnePlus dit keer voor een premium smartphone?

OnePlus 6T

De aankomende OnePlus 6T lijkt een geavanceerde budget smartphone te worden. De krachtige flagship-killers van OnePlus worden ieder jaar beter. De OnePlus 6 behoort bijvoorbeeld tot de top van camera telefoons van dit moment. Daar zal de OnePlus 6T zeker bij gaan horen, want volgens de laatste geruchten krijgt het voordelige vlaggenschip wel drie hoofdcamera’s. De krachtbron is natuurlijk de razend snelle Snapdragon 845 processor met erg veel geheugen.

Een van de nieuwe features van het aankomende vlaggenschip is een vingerafdrukscanner onder het beeldscherm. Daarmee wordt de OnePlus 6T een van de weinige telefoons met deze techniek die je kan kopen in Nederland.

We verwachten dat je vanaf november hier het aantrekkelijkste OnePlus 6T abonnement kunt vergelijken.

OnePlus 6T doos

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie