OnePlus 6T mogelijk uitgerust met Oppo 3D sensor

OnePlus 6T mogelijk uitgerust met Oppo 3D sensor

Afgelopen weekend werd de OnePlus 6T in Rusland gecertificeerd. Bronnen van Gizmochina melden dat het aankomende vlaggenschip misschien wel is uitgerust met de speciale 3D Time of Flight sensor technologie van zusteronderneming OPPO.

De OnePlus 6 heeft een ontwerp dat veel overeenkomsten heeft met de Oppo R16. Het is dan ook de verwachting dat de Oppo R17 Pro model heeft gestaan voor de aankomende OnePlus 6T. Men verwacht het voordelige vlaggenschip dan ook met een waterdruppelvormige inkeping in het AMOLED beeldscherm. Daarnaast is het OnePlus toestel vermoedelijk uitgerust met de met een drievoudige camera setup.

Oppo R17 PRo

3D sensor voor OnePlus 6T

Chinese lekkers beweren dat de OnePlus 6T wordt uitgerust met een drievoudige hoofdcamera inclusief de 3D Time of Flight (ToF) sensor van de Oppo R17 Pro. De drievoudige camera zou dezelfde setup kunnen hebben als de eenheid van de R17 Pro. In dat geval zien we een 12-megapixel hoofdcamera met variabele diafragma van f/1.5 en f/2.4 een 20 megapixel secundaire sensor en de 3D ToF sensor. De 3D technologie van Oppo is niet bedoelt voor 3D gezichtsherkenning maar de 3D ToF camera wordt gebruikt voor gebaren herkenning en Augmented Reality zaken. Zaken zoals virtueel aanbrengen van kleding of het virtueel controleren hoe een meubel thuis zal verschijnen.

OnePlus 6T specificaties

Net zoals de OnePlus 6 is de 6T uitgerust met de snelle Snapdragon 845 processor van Qualcomm. Men verwacht een 6,4 inch OLED beeldscherm met druppelvormige uitsparing voor de flinke selfie camera. Sterk Corning Gorillas Glass 6 beschermd het beeldscherm tegen krassen en beschadiging. De accu van het budget vlaggenschip is super snel op te laden dankzij Super VOOC laadvermogen tot 50W. Je kunt de telefoon daarmee in 10 minuten weer voor 40% opladen.

De prijs van de OnePlus 6T zal vermoedelijk rond de 550 euro liggen.

Bekijk het laatste nieuws over OnePlus:
Jasper van Wezel
Over de auteur: Jasper van Wezel

Tech Blogger uit het Brabantse Milheeze. Met een achtergrond in economie en psychologie, maar schrijft tegenwoordig met veel passie over alles dat smartphone gerelateerd is. Expert op het gebied van in Azië uitgebrachte smartphones. Vertaalt technische droge informatie naar klantvriendelijke en leesbare nieuwsitems. Ook gek op roeien, en vader in spé.

Neem gerust contact op:      jasper@telefoonabonnement.nl of  0318 - 30 97 26

Meepraten? Geef hieronder je reactie